VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SENSOMMARMINGEL

Tack för era tankar kring det förra inlägget. Någon frågade om Lennox bor hos sin pappa på heltid? Nej då Han bor hos mig varannan vecka. Igår var jag bjuden på bokrelease av Carina Nunstedt som var förläggare av min bok. Numera är hon förlagschef på Harper Collins. Platsen var Observatorielunden och fiket Himlavalvet. Otrolig vacker utsikt.

Tilde var inbjuden att sköta författarsamtalet och Lina, min vän, som är mamma till Penny som gått i Lennox klass och sköte Pr-arbetet kring min bok, skötte också detta arrangemang.

img_7419.jpg

Tilde kom direkt från ”Efter fem” och bjöd på härliga skratt med kvällens författare Gunilla Bergensten. Jag har barnvecka. Brukar sällan  göra något då men var tillbaka hemma efter ca 1,5 timme.

img_7414.jpg

”Vi skulle ha fjällvandrat, och 25 andra misstag jag gjorde när barnen växte upp” heter titeln.

unnamed-2

Härligt med lite ärlighet.

Så otroligt vackert häruppe.

Skärmavbild 2019-08-27 kl. 19.08.40

Nu går vi in i en hektiskt period med Rosa Bandet-kampanjen.  Min kollega Isabell kommer att gå på mammaledighet om två veckor och det kommer att komma en ny tjej under ett år. Samtidigt som all planering för Sveriges största kampanj rullar planeras ett nytt projekt. Galan. Alltså Cancerfondens TV-gala i januari. Så man jobbar tvärfunktionellt i olika team med olika projekt.

 

 


Kommentarer


  1. Karina 28 augusti, 2019 on 12:44 Svara

    Hej Lotta!

    Tack för en välarbetad blogg, alltid lika givande att läsa, super proffsigt!
    Jag skulle vilja rådfråga dig om hormonbehandling då jag själv fått utskrivet Divigel. Jag började med 1 mg men tyckte att jag fick ödem över lår och höfter. Gick ner till 0.5 mg. Har även fått progesteron utskrivet. Vad är din erfarenhet? Biverkningar? Gör dosjustering någon skillnad? Så tacksamt om du svarade.

    Kram från Karina

    • vimmelmamman 31 augusti, 2019 on 17:13 Svara

      Hej Karina.
      Jag har haft divigel men tyckte inte det hjälpte. Numera har jag spiral samt hormonplåster som byts två ggr i veckan. Det funkar bra. Jag kände av mitt klimakterie väldigt mycket. Jag har inga biverkningar, kanske lite viktuppång men osäker, har ingen våg. För mig är besvären så gott som helt borta. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *