VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FIX HOS CALLE

I samarbete med Forma Vita

Det är näsan ett halvår sedan, inte riktigt, som jag var hos läkaren Calle på FormaVita. De expanderar i rasande fart, Ett ny lokal på Blekingegatan öppnas i detta nu och på Maria Prästgårdsgata huserar nu Coolsculping, är den enda FDA-godkända icke-kirurgiska metoden. CoolSculpting har utvecklats av forskare vid Harvard-universitetet och har EU:s CE-märkning och betyder att man helt enkel genom att på ett permanent och säkert sätt  kan frysa bort oönskat fett och avlägsna fettdepåer. Behandlingen är för dig som har lokala fettansamlingar som inte försvinner.

Calle har ritat ut med små prickar var man tappar volymen.

Men jag var där för att göra det jag alltid gör. Behålla, inte förändra. Det är viktigt OM man nu vill investera i sitt utseende precis som man gör med mycket annat. att man hittar behandlare som har rätt utbildningar och vet vad de gör. Man måste kunna lita 100 på den som utövar behandlingen.

Jag är väldigt nöjd. Jag bryr mig inte så mycket om vad folk tycker och tänker. Huvudsaken är att jag känner mig fin och det gör jag. När man blir äldre tappar man volym och ser trött. Jag vill inte se trött ut även om det tillhör  åldrandet.  Har noll lust faktisk med det naturligt det än må må vara.

Sedan tror jag att man ska vara försiktig så att det inte blir för mycket eller för ofta.Det material vi använder är Juvederm från Allergan men när jag var på besök sist så la Calle bara väldigt lite material. Och som sagt. Det ena utesluter inte det andra. Vi människor är ju inte det ena ELLER det andra. Vi är komplexa och man kan rädda världen i läppglans, jag lovar. (nej, jag räddar inte världen, det var mer ett symbolisk yttryck)

2K2A2899

I morgon jobb i Solna. Lennox är hos sin pappa denna vecka.


Annons

Kommentarer


 1. Anne Jansson 18 augusti, 2019 on 22:36 Svara

  Hej,så klart att alla får välja vad de gör med sin kropp.Undrar bara när man kommer till en punkt där det är dags att sluta….vid 70år? 80 år eller 90?
  Anne

 2. Anne Jansson 19 augusti, 2019 on 04:29 Svara

  Självklart får var och en bestämma över sin egen kropp… Undrar bara när det är dags att sätta stopp- vid 70 80 eller 90 år?
  Anne

 3. Cattis 19 augusti, 2019 on 07:59 Svara

  Nyfiken på om han hade något tips om mustaschen, som du självt har nämnt. Jag har också pigmentförändringar på överläppen.

  • vimmelmamman 31 augusti, 2019 on 17:06 Svara

   Hej Cattis. Inte hunnit svara bara. Nej, jag vet inte riktigt hur man får bort pigmenten där. Tror att man får köra laser men vågar inte det då jag som är mörk kan få bestående fläckar. Allt gott Lotta

 4. Lotta 20 augusti, 2019 on 15:52 Svara

  Så onödigt !

 5. Marie 20 augusti, 2019 on 21:27 Svara

  Inte snyggt alls ! Du ser ut som ett gummiface.

  • vimmelmamman 22 augusti, 2019 on 23:10 Svara

   Hahahaha. Japp. I love it

  • Mona 6 september, 2019 on 07:41 Svara

   Men fy satan så jävla otrevlig kommentar! Tycker du på allvar att den var nödvändig?
   Skulle vara intressant att höra dig säga det till Lotta face to face …

 6. Åsa 24 augusti, 2019 on 08:40 Svara

  Hej Lotta!

  Tycker du är vacker, på flera sätt. Dels att du delar med dig av vad du fixar och trixar med för att ”fortsätta vara vacker som en dag”, inte alla som gör det. Men också vacker i det övriga, tar upp sociala frågor, dagens ”black beuty”, vardagsfrågor/tankar om livet som ensamstående, dina loppisfynd, ja men flera grejor. Som ensamstående i Örebro med två barn är det flera gånger som jag läser din blogg och tänker ” ja hon har samma tankar, funderingar och utmaningar som mig”. Så jag hoppas du fortsätter skriva och dela med dig Vackra du och inte slås ned av negativitet <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *