VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Wedevågs Herrgård

I samarbete med Petit hotels

I lördags eftermiddag var de dags för Tanja att hämta mig. Denna gång ordande hon ett event tillsammans med hotellkedjan Petit Hotel. De har ju små, personliga hotell, ofta med få rum. Några av hotellen har bara 2-3 rum men alla har en sak gemensamt. De drivs och ägs oftast  av vanliga privatpersoner som har en dröm som de bestämt sig för att göra. Att se till att fixa det så härligt och mysigt som möjligt för sina gäster.

Den här gången var vi väldigt nära Örebro, Närmare bestämt i Vedevåg och Wedevågs Herrgård. Tanja hämtade mig och sedan plockade vi upp Marianne och Frasse och åkte de drygt 2 timmarna till Vedevåg. Vi  hade fått berätta våra klädstorlekar innan men vi visste inte varför. Jag fick ett supermysigt litet rum i en annliggande flygel. Och vi bjöds på Afternoon  thea när vi samlats.

img_7031.jpg

Jag fick en helt fantastisk klänning som låg på min säng bär jag kom. Världens finaste färg. Kände mig så tjusig. Efter theet och de varma sconsen, kakorna och frukten var det dags för boulétävling med de övriga hotellgästerna. Jag förlorade min runda, hon var en superduktig smed från området, tjejen jag mötte.

img_7043.jpg

Marianne och Frasse

img_6927.jpg

Älskade färgen

img_6994.jpg

Det var mycket kärlek i helgen. Här är det Anna och Hasse som hånglar loss.

Fantastisk mat, ackompanjerad av en fantastisk kock.

img_6920.jpg

David och Malin Watson ses i Let´s Dance.

img_6918.jpg

I den tomma  stolen sitter slottsfrun som förstås varit borta sedan länge. Men det är alltid dukat för henne och paret  Sanni och Per Schalander berättade att slottsfrun var orolig när de köpte herrgården för fyra år sedan men att allt blivit mycket lugnare i huset nu.

img_6967.jpg

Och nästa par att ha pusskalas var Marianne och Frasse.

img_6916.jpg

Vi åt dansade och några valde att njuta av spa, vara i bubbelpoolen innan det var dags att byta om och bänka sig för mat. Verkligen ett härligt gäng det här. Nästa gång är det dags att besöka Rimforsa Strand, Stegeborgs Trädgårdshotel samt lunchstopp vid Sund Nergården. Jag kan tyvärr inte följa med då jag har barnhelg men är tacksam för de två tillfälle jag har kunnat. Små fina pärlor att bo på istället för de stora hotellen.

Ikväll kommer Lennox. Längtar.

 


Annons

Kommentarer


 1. Åza Brennander 12 augusti, 2019 on 21:33 Svara

  Så mysigt och som du skriver så mycket Kärlek, omtanke och engagemang! Ses snart igen hoppas jag!❤

 2. Mickan 14 augusti, 2019 on 06:38 Svara

  Hej Lotta! Är du tillbaka och jobbar på tidningen igen? Eller låter du av någon anledning gamla uppgifter ligga kvar i din bloggpresentation? Förvirringen skulle försvinna om du ändrade tempus till perfekt (har jobbat). Ha en fortsatt bra vecka!

 3. Mickan 14 augusti, 2019 on 06:42 Svara

  Hej Lotta!
  Är du tillbaka på tidningen igen? Eller låter du av någon anledning gamla uppgifter ligga kvar i presentationen? Om du ändrar tempus till ”har jobbat” kommer förvirringen att försvinna. Ha en fortsatt bra vecka!

 4. Millan 14 augusti, 2019 on 16:54 Svara

  Är tanken att folk ska boka sig på stället för att ni har fått gratis käk, dryck och övernattning där? Vet inte varför men känner snarare motvilja. Är nog hopplöst medveten konsument.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *