VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LATA

Semester och inget planerat. Jag vet inte hur ni har det med era 14- åringar men den här jag har vill bara vara med kompisar. Tjatar och frågar. Föreslår än det ena, än det andra men han ville inte.

Så glad att vi åker till Turkiet och Side. Ett rätt enkelt hotell, All inclusive men med ett bra läge med promenadavstånd till gamla stan samt stranden.


Annons

Kommentarer


 1. Ylva 16 juli, 2019 on 21:43 Svara

  Så är det. Respektera hans behov, men se till att finnas där. Men det går över😄.

 2. Helen 16 juli, 2019 on 23:09 Svara

  Jag njuter av att se att min tonåring är så upptagen med kompisar att jag knappt ser röken av honom. Är alltså glad för hans skull, för tänk om det vore tvärtom. Vilken sorg det hade varit.. (Sen gosar jag järnet med honom de ögonblick då jag får chansen.. ☺️)

 3. Erika 16 juli, 2019 on 23:52 Svara

  Så fin bild på er ❤

 4. Carro 17 juli, 2019 on 08:42 Svara

  Dotter på 15 är jämt iväg med kompisar flera dygn i sträck man ser henne inte mycket så har det varit i flera år. Son på 13 älskar bara att vara hemma, älskar att sitta och spela och bara vara hemma – det är ju sååå olika. Men de båda är nöjda med sina liv som de väljer att leva dem. Även om man själv gör försök att bromsa den ena och pusha den andra. Dock är de båda otroligt skötsamma så jag är aldrig orolig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *