VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DET FINNS SÅ FANTASTISKA MÄNNISKOR!

 

img_6105.png

 

 

När jag nyligen medverkade i Influencerpodden så pratade jag om mitt engagemang för gatubarn. En vecka senare fick jag ett sms från en person som ville skänka 25 000 till Emma och barnhemmet i Uganda. Jag trodde först att det var ett skämt. Någon som försökte blåsa mig, komma åt mina kontouppgifer på något vis.

Men när jag ringde upp personen visade det sig vara sant. En kvinna i en mellanstor stad i min ålder ville hjälpa till och läst min blogg och nu äntligen bestämt sig. Det är Emma hon vill hjälpa!!

 

Så hon swishade mig pengarna som jag swishade Emma efter att ha ringt upp henne efter att först mailat. Emma blev jublande glad  förstås. För henne är det väldigt mycket pengar  rakt ner i verksamheten. Sedan mailade jag även den anonyma kvinnan (som vill vara anonym) mailet på swish inbetalningen så hon ser att jag inte behållit pengarna själv. Jag är så rörd och tacksam över att det finns sådana här människor. Jag förklarade för henne hur oerhört mycket hjälp det här är för Emma och barnen!

Jag fick gå ut från middagen på Garpenbers slott i fredagskväll efter att ha pratat med Emma och ta några djupa andetag och blinka bort tårarna i kvällsolen. Denna fantastiska gest hjälper  konkret så många barn att få vila i trygghet, få utbildning och ett hem och slippa bo på gatan. Tänk vad livet ändå kan ge i ens väg.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *