VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

INFLUENCERPODDEN

Jag har förstått att En del av er lyssnar på poddar och för tre veckor sedan medverkade jag i ”Influencerpodden” med Anton Granlund. Låt er inte luras nu och tro att vi pratade influencer-liv. Inte alls.

Jag brukar vara ganska strategisk och medveten om vad jag säger men hans frågor var väldigt raka och öppna, så blev lite överrumplad.

Vi pratade om varför jag inte vill träffa någon, att att bli suddig i konturerna, om varannanveckas sorgen och om att bli äldre. Ett lite läskigt samtal.

Lennox är med sin pappa i Göteborg och han är hemma på söndag igen.

Podden finns där poddar brukar finnas. Klicka här om du vill lyssna


Annons

Kommentarer


  1. Kat 13 juli, 2019 on 17:03 Svara

    Lotta, vilken härlig människa du verkar vara. Har inte alls samma liv som du men känner igen mig i mycket av det du skriver. Blir imponerad av din totala ärlighet ( och jag förstår att allt inte hamnar här) och ditt sätt att hantera livet. Ärlighet vara lägnst osv men fasen vad svårt det är ibland att vara ärlig mot sig själv. Kudos Lotta! Du gör det galet bra!

  2. Erika 19 juli, 2019 on 16:33 Svara

    Lycka till med denna Influencerpodden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *