VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DEN LOCKIGA

Jag har inte haft mitt hår lockigt sedan jag var 12 år. Men igår, efter Yasuragibesöket orkade jag bara inte blåsa det utan lät det vara. Väldigt ovant och jag är tudelad om jag gillar eller inte. Inte riktigt jag. Det känns som om jag är någon annan. Men många tycker det är superfint men det är det ju inte andra människor ska man man ska pleasa så det lutar åt att jag förmodligen går tillbaka till det  mindre flummiga.

Jag tog mig in till stan för att möta upp Sofie på Medborgarplatsen för en öl. Så otroligt fin kväll i söndags och jag tycker man ska passa på att hitta på något för de är så extremt få, de här vackra, vackra sommarkvällarna.

Anna kom förbi och så satt vi där till 22 då jag åkte hem. Mysigt.

Och igår kom min älskade Malin på middag. Min fotografkollega sedan många år på HÄNT. Jag tycker väldigt mycket om Malin. Hon känner mig extremt bra, precis som Sussi från Örebro. och vi satt och pratade till 23:30 då hon åkte hem till Älta. Malin har alltid funnits där för mig oavsett. Henne kan man alltid ringa i alla väder så finns hon där. En väldigt fin vän. Satt med mig på sjukhuset när jag fick cancer. Alla borde ha en Malin i sitt liv.

Idag regn. Måste beta av lite pappersjobb. Svara på mail. Ringa duckade samtal. Och tack för tips om Turkiet från några av er. Ska kolla in hotellen.


Kommentarer


  1. Eva i Malmö 2 juli, 2019 on 19:07 Svara

    Allt klär en skönhet och varför inte vara lite ”wild and crazy” – det är ju lite din stil… Snygg är du i alla fall! Hälsningar från en som sällan kommenterar men ALLTID läser dina ord. Ha det fint Lotta – du ”påverkar” (positivt) väldigt mycket om än det inte syns…

  2. Monica 2 juli, 2019 on 22:21 Svara

    Kul att se att du har skål från Rusta!

  3. F 3 juli, 2019 on 07:47 Svara

    Nej,absolut inte Alanya! Finns ingenting att göra där. Den staden skapades för turistnäringen, finns inget originellt. Side eller Antalya. Jag säger fortf Alacati 🙂

  4. Monica 8 juli, 2019 on 00:07 Svara

    Wow! Du är ju ursnygg i det lockiga håret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *