VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

24 TIMMAR YASURAGI

39f3f0dd-470e-4bda-b1c3-14e32324958e.jpg

Vi sladdar in på Yasuragi Hasseludden  vid 15, detta japanska spa mitt  ute i Nackas tallbeklädda skog. Det är Yasuragi Kids fram till 11 augusti. Det betyder att det är anpassat för barn med lekrum och olika happenings för just barnen. Samt att det är ok med lek och skratt och plask i poolerna i den annars ganska sakrala och lugna miljön.  Min semester börjar i morgon måndag .En vecka. Mysigt att börja 24 timmar med Lennox här.

img_5471.jpg

 Vägen börjar bra. Vi har fått låna Thest bil, hade kanske fått tagit en buss  annars vilket hade varit fine förstås men nu blir det så mycket enklare med bil. Vi köper lite godis på vägen, det är 25 grader varmt när vi kommer fram men snart är vi på plats i vattnet.

img_5476.jpg

Och alla sängar är är låga i japansk stil. Det är dock svårt att ta bilder i badet då det är mobilförbud inom hela området.

img_5482.jpg

Lennox vill in till badet direkt. För mig handlar det i nuläget om att få tillbringa 24 timmar med honom. Inga vänner som lockar och pockar. Bara han och jag.

img_5477.jpg

Och han är numera en centimeter längre än mig. Alltså 179. Och ska fylla 14 år. Är nog mera som en 16-17 åring i sin kroppskonskonstitutition och mobilitet. Han vill inte vara med på bild och jag är respekterar det. Vi hoppas att denna bakifrån är ok. Jag vet att jag inte skriver så mycket om Lennox numera, ett mycket strategiskt val då han dels inte vill det och dels är det inte på sin plats att göra det av respekt för honom.

img_5506.jpg

En god Key lime paj….

img_5491-1.jpg

Och naturlivis sushi innan. Mysigt. Vi badar till 18:30. Har middag 19 och sedan går vi till rummet och äter godis och Lennox kollar någon serie. Väldigt segt är att han vänt på dygnet och somnar runt 1.

img_5489.jpg

Och de här stora fötterna, st 43.

img_5519.jpg

Alla går ju klädda i Yukata, en morgonrock under hela vistelsen vi jag älskar mest av allt av att vara här. Suddar ut allt. Klasstillhörighet, gone with the wind.

2ef522fc-8dd5-4a46-8871-5db777f161d4.jpg

Slappa är ju jag väldigt på. Jag må har tusen järn i elden men det finns väl ingen som älskar att bara sova och  ligga i sängen som jag. En av sakerna med Lennox är att han verkar ha ärvt min kärlek för att sova. Vi kan ju lätt sova till 12 när han är med mig.

img_5517.jpg

Här finns något för alla- Pysselrum för de yngre.

img_5520-1.jpg

Och naturligvis körde jag fiskspa sista kvarten  innan det var dags att checka ut. Sedan tog vi oss till Nacka Forum och handlade lite basplagg som strumpor och kalsonger till Lennox på rean. Rena, mätta och nöjda.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *