VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

COCKTAILS, VÄNNER OCH FRANSAR

I samarbete med Swedish Natural

De här veckorna jag är barnfri är jag aldrig hemma i stort sett. Kommer hem sent. Tackar ofta ja till event, middagar med vänner, en fika. Igår var det Bindefeld som bjöd in till en cocktail och drinkkväll på Haymarket. Man återvinner rester från hotellfrukosten för att göra just cocktails och drinkar på. Jag fick prova. Och så beställde jag kaffedrinken på bilden ovan.

Den var bland annat gjort på kaffesump och var rasande god. Överhuvudtaget väldigt trevligt, träffade Rosie, kollega från Aller och drack två drinkar innan jag smet vidaare till en AW med Alexandra på Orangeriet.

img_5376.jpg

Så smart med detta hållbarhetstänk. verkligen superimponerad och för er som följer mig på Instagram så berättade bartendern om hur hela Scandic-koncernen har implementerat  hållbarhet rejält.

img_5375.jpg

Att träffa Alexandra var roligt. En frisk fläkt. Vi firade att hennes cancer fortfarande håller sig borta. Skålade för livet som man ändå måste leva och glädjas åt. Det är ändå så fantastisk att vi får vara här. Att vi är några av de lyckligt lottade som överlevt och vi delar ju något som många aldrig kommer att förstå och som man till syvende och sist får bära själv.

Jag lyckades även pressa in en tid hos min franstjej Maxine på Swedish Natural på Sveavägen. Hon är gravid och kommer att gå på mammaledighet.  Men igår gjorde hon samma bra jobb som vanligt. 80 singelfransar och 20 &% volym. Jag vill inte ha sådär tjocka fransar som är dockiga, utan mer naturliga. Så vi blandar. Mest tunna, och lite tjockare. Sitter ca tre veckor på mig som sover med huvudet nerkört i kudden så tappar ofta rätt många.

Och nu har jag precis kommit hem från ett middag hos Cathrine.  Klockan är 01:15 och MÅSTE i säng. Både Frasse och Micaela var där. Så längesedan jag träffade Micaela. Vi lever så olika liv.

Jag är singel, varannanveckas förälder och är ute på mycket. Hon lever familjeliv i Nacka med hus och barn. Men idag kom hon. Så glas för det. Nästa vecka semester och vi börjar på lördag, jag och Lennox med en natt på härliga Yasuragi.

Frasse och Micaela.


Annons

Kommentarer


  1. Anne-Marie 28 juni, 2019 on 08:20 Svara

    Barnfri vecka är du nästan aldrig hemma.
    Hur tänker du kring din gamla misse då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *