VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ANTON!

Anton tar studenten. Det är Sofies äldsta son. De  andra två barnen är 16 och 10. I fredags var det kalas hemma i huset där hon bott med maken Tomas. De träffades när hon var 17 år men skilde sig, separerade i vintras.

Jag frågade hur det känns att vara huset med barnens vänner och gemensamma vuxna vänner? Om det är jobbigt. Men hon tycker det går bra, Soffan är inte så sentimentalt lagd. Gillar lägen bättre än mig.

Här är Julie, hennes dotter med Lisas bebis Stella.

Jag tänker att det är är så oliks hur man har det och tar det. Om msn ör förberedd, är den som initierat till uppbrottet eller inte. Den som kliver iväg har ju ett annat utgångsläge förstås. Jag tycker det är oerhört jobbigt att vara hos Threst.

Mitt hus var väldigt speciellt för mig, så mycket kärlek och renovering vi lagt. Och varje morgon när jag kom nerför trappen fick jag nypa mig i armen ” tänk att jag få bo såhär” sa jag ofta till mig själv.

En så härligt fest över generationer. Här är Sofies yngste son Noel men storebror Antons hockey tränare/kollegor. Jag gick som vanligt hem sist, vid 4 på natten. Då hade vi sjungit svenska klassiker så det ekade i villaområdet, och lagom när solen gick upp och det doftade av dagg, som gör tidiga sommarmornar, ringde jag en taxi.


Kommentarer


  1. Fia 9 juni, 2019 on 21:38 Svara

    Bäst med denna typ av sammankomster, härligt att kunna samsas mellan generationer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *