VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

6 JUNI

Jag hittade inte en människa som kunde följa med mig till Nationaldagsgaloppen på Gärdet så jag tog mig dit ensam. Har man tackat ja till ett event går man.

img_4495.jpg

Jag har inga större problem med det. Man hittar alltid någon man känner och gör msn inte det, är det helt ok det också. Idag var det Åza och hennes pojkvän som jag delade bord med och Åzas helt fantastiska franska bulldog Inez.

Stannade några timmar och åkte sedan hem. Stannade till på Åhlens för att köpa en present till Sofies son Anton som tar studenten i morgon.

 

img_4475.jpg

I morgon jobbar jag hemma. Måndagar och fredagar. Går upp vid 8. Och det funkar att sitta ute på balkongen faktiskt. Trodde inte man skulle se skärmen men det gör man.

Det bjöds på buffé


Annons

Kommentarer


 1. rebecca 7 juni, 2019 on 16:15 Svara

  Men gud, hästen är som ett benrangel! Borde anmälas, dessutom har hon ett alldeles för starkt typ av bett med kedja under hakan! Fy vad ledsamt att se! Bedrövligt, stackars häst!

 2. Fia 9 juni, 2019 on 21:36 Svara

  Ser härligt ut!

 3. Åza Brennander 9 juni, 2019 on 23:36 Svara

  Så glad att vi fann varann i vimlet. Inez hälsar.❤

 4. Monica 10 juni, 2019 on 13:57 Svara

  Rebecca, vem borde göra denna anmälan? Du kanske själv skulle ta det ansvaret eftersom du verkar förstå att det behövs en åtgärd av något slag.

  Men det är klart, det är lätt att sitta bakom sin skärm och ha åsikter som man tycker att någon annan skall ta ansvar för…

 5. marianne 12 juni, 2019 on 09:24 Svara

  kllä inte en hund till en baby. hundar är djur och ska lukta hund!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *