VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYHET!!

Jag försöker alltid hitta sätt att hitta pengar till Emma och hennes barnhem i Uganda. För några år sedan skapade jag, i samarbete med Familjesmycken, kollektionen KABALE, döpt efter den staden där Emmas verksamhet ligger. Nyligen bestämde vi oss för att utöka familjen med ett armband.

Armbandet är nätt och  är i rostfritt stål. Jag gillar ju enkla och tunna smycken. Och budskapet ”YOU CAN-END OF STORY” har blivit lite av mitt signum.

Produktbeskrivning:

Armbandet You can är ett nätt armband i rostfritt stål med texten ”You can. End of story”. Detta armband är ett designsamarbete mellan Lotta Gray och Familjesmycken och så här beskriver Lotta sitt val av text:

”Mottot – You can. End of story – personifierar Emma Kock och hennes drivkraft. Det bor en hjälte i oss alla och vi kan mycket mer än vi tror”

img_3988.jpg

 100 kr per sålt armband går oavkortat till Emma & Therese Children’s Project i Uganda och jag tycker det blev jättefint, enkelt och stilrent. Snyggt att bära ensamt men också väldigt fungerande till andra smycken. Jag älskar ju även plattor så en platta ville jag förstås ha.

Och YOU CAN-END OF STORY har jag dels lärt mig genom mina resor. Hur människor bokstavligen reser sig ur de mest omöjliga förhållanden. Jag har träffat barn som äter gräs, barn som blivit dumpade i skogen, en ettåring kastad i soporna i Sydafrika och Moses med benröta i Tanzania. De hittar kraft igen, alla människor hittar hopp, vi är byggda så. En urkraft som jag märkte först några år efter jag blev sjuk. Att jag har en ett jävla anamma fast jag inte kunnat sätta ord på det.

Nu kan jag titta ner på mitt armband och påminnas om det.

Vill du köpa det till dig, eller någon annan som behöver påminnas om sin storhet? Klicka här.

Vill även förtydliga att jag inte tjänar ett öre på detta. Alltså noll vinst för mig.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *