VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORS DAG

Jag sitter på ett plan hem från London. Helt magiska 24 timmar i goda vänners lag. Mer om det i ett annat inlägg.

Det är Mors Dag och jag vill framför allt hylla Emma Kock som är den mesta mamman jag vet, samt min egen mamma förstås. Moderskapet är komplicerat och med det menar jag att det rymmer så mycket förväntningar, längtan och önskan.

Redan i graviditet finns det en för förväntan vare sig man väntar sitt första eller tredje barn. Och önskningarna att ens barn ska klara sig bra genom livet bär vi alla på oavsett etnicitet, klass eller var vi bor.

Att vara mamma är det finaste och viktigaste uppdraget som finns. Och svåraste, mycket svårare än jag kunnat föreställa mig.

Grattis på Mors dag.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *