VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HOS FRISSAN

I samarbete med Bobbys Hairstudio och Hairtalk

Finaste jackan från Frontrow Living i guldrosé och nappa.

För några veckor sedan var det dags gör ett besök hos Bobby och Tilda för att färga bort det där halmgula och få en kallare ton. Även att flytta upp mitt hår från Hairtalk Extensions. Bobby har precis öppnat sin egen salong på Östermalmstorg 4. Han har haft en del otur i livet både privat och yrkessmässigt tidigare så vi är många som är glada för hans skull.

Här flyttar Tilda upp mina Hairtalk. Platta fästen som man fäster i rader i det egna håret. Många frågar om de känns. Och det gör de inte. Du kan tvätta, föna, locka precis som vanligt. Jag har valt bara at fylla ut. Har samma längd som mitt eget hår. 

Jag har även blivit ljusare, lagt in några ljusa slingor. När vi beställde hår så valde ett paket med ljusare som vi blandar med ett mörkare, samt att det också blandar sig i mitt eget hår. Tycker det är fint till sommaren med lite soliga skiftningar.

Problemet är att det blir en varm brun ton efter ett tag. Den kalla toningen släpper och jag gillar INTE när det blir den där rödbruna tonen.

img_3214.jpg

My kom förbi och pratade bort en stund. Vi är ju bloggkollegor här på Allt för föräldrar. Här kan du läsa hennes blogg om du vill. My har en del troll inne hos sig. Tycker faktisk synd om henne för hon får ta så mycket skit från anonyma haters som gömmer sig bakom skärmen. Elaka, missunnsamma, avundsjuka människor. Och de allra flesta kvinnor. Kommer aldrig förstå det här med att kvinnor älskar att sänka varandra. Helt obegripligt. istället för att lyfta, heja och peppa.

Det är tufft nog att vara kvinna ändå. Tror det oftast beror på ren avundsjuka som man klär i spydiga, anklagande ord. Men den avundsjuka känslan är så tabulagt. Man klarar inte av att någon annan lever ett roligt, härligt liv, är fräsch, verkar lycklig, har tillräckligt med pengar och njuter av livet. Speciellt inte om man själv är på en helt annan plats i livet. Och då spyr man galla. My har haft sin beskärda del och är rätt luttrad.

Tilda är en jäkel på att föna hår.

Och så har hon precis fyllt 25 år den här sköna damen. Hon och Bobby har kämpat som dårar med den nya lokalen. Ska bli så kul att komma dit!


Kommentarer


  1. mia 18 maj, 2019 on 11:32 Svara

    My får många troll p. g av att hon inte alltid är ärlig på bloggen samt att hon också hugger på sina följare med dumma kommentare om vad de skrivit. Har sig själv att skylla.
    Gillar verkligen din blogg då du skriver så ”lagom” och bra. Inte bara en massa reklam.

  2. Jenny 5 augusti, 2019 on 15:48 Svara

    Hej Lotta,
    Är sugen på att beställa likadan svart skinnjacka med guld detaljer som du har.
    Är du nöjd med din jacka ?
    Vilken storlek har du ?
    Skulle du säja att den är stor eller liten i storlek ?
    Tack för hjälpen !?

    • vimmelmamman 5 augusti, 2019 on 17:16 Svara

      Hej Jenny. Ja, den är superfin. Mjuk, mjukt skinn och älskar att den inte var sådär superkort som en del kan vara. Lång i ärmarna också. Jag gillar ju lite större skinnjackor så har 42 men jag är nästan 1,80 lång. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *