VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LET´S DANCE

Igår var Sophie och jag på ”Let´s Dance nere i Frihamnen. Fick fantastiskt bra platser nära scenen och bjöds på både buffé och efterätt mellan i pausen. Kul att träffa forna kollegan Stina, älskade Stina från Hänt som var på olats och jagade nyheter.

17c00e62-c01e-43ed-b926-82710ae0e9e1.jpg

Tänk att jag ska få hänga med Sophie i dagarna tre nu. Idag har hon liten middag hemma och i morgon söndag ska vi på en restauranginvigning vid 17. Lennox har pappavecka från och med i går.

img_3595.jpg

Tilde och David går igenom manus i pausen. Härlig stämning på Lets Dance ifår. Jag har inte varit där sedan Camilla Läckberg var med för flera år sedan så det det var superkul igår! Också glad att vår ambassadör på Cancerfonden, Magdalena Forsberg, fortfarande är kvar.

img_3600.jpg

Och fick en pratstund med Robin igår som dessvärre åkte ut. Vid 23 tog vi bussen från Fruhamnen till Hötorget och sedan T-banan till Svedmyra.

img_3589.jpg

Så kul att ni gillade mitt inlägg om mitt jobb. Jag ska berätta mer framåt. Nu ska jag köpa en inflyttningspesent till Sophie här.


Kommentarer


  1. Betannilsson 12 maj, 2019 on 04:05 Svara

    Jag har följt dig väldigt länge , o älskat din blogg . Jag har kanske så fel , men jag känner någonstans att du försvunnit på något sätt. Jag vet du har ett nytt liv o så , men saknar gamla Lotta mycket. Vi förändras alla jag vet , är säkert jag som är känslig hm . Må gott Lotta

    • vimmelmamman 12 maj, 2019 on 22:06 Svara

      Hej Bettan. Nu blir jag genuint nyfiken. På vilket sätt menar du? Jag vill inte försvinna, berätta gärna. Kram Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *