VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

AVSTÄMNING MED CHEFEN

Skärmavbild 2019-05-07 kl. 23.20.50

Jag har legat väldigt  lågt om mitt nya jobb. Det har jag valt att göra då jag inte riktigt vetat hur mycket man kan posta och inte. De kan ju vara så att arbetsplatsen inte alls vill figurera eller att kollegor inte alls vill vara med på någon blogg eller finnas på Instagram, vilket man måste respektera.

Jag tycker det är väldigt tråkigt att inte kunna dela hela mitt liv. Det är ju inte riktigt jag. Men har valt att inte posta så mycket men idag hade jag ett avstämningsmöte med min chef Agnes. Och hon gav mig tummen upp! Skönt. Men förstås med reservation kring  saker som inte kan röja konfidentiell information, information som bara ska avhandlas internt.

Skärmavbild 2019-05-07 kl. 23.21.53

Förra veckan plåtade vi Årets Rosa bandet-designer och sådan kan jag ju inte avslöja, eller vilka inslag som ska vara i galan i januari eller hur pressplanen ser ut. Men Agnes tycker, precis som jag, att det bara är bra att visa vad vi gör. Att finnas där våra målgrupper är. Flera av mina bekanta tror  att Cancerfonden är en statlig institution, att man kan få den känslan. Och det vill man ju bort ifrån.

Så nu kan jag dela med er, HELA mitt liv igen, som vanligt.

För övrig tyckte hon jag skötte mig lysande trots att jag mest famlar i mörkret. Konstigt hur man utåt kan uppfattas som trygg och säker fast det på insidan är ett trasigt flipperspel som försöker navigera allt nytt.

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Maria 8 maj, 2019 on 10:50 Svara

    Vad kul att kunna skriva lite mer som vanligt för dig. Och för oss att höra mer om ditt jobb.
    😊👍🏻

  2. K 8 maj, 2019 on 16:35 Svara

    Hej, Idag, den 8/5 är det World Ovarian Cancer Day i hel världen. Detta för att uppmärksamma även denna cancerform som kanske inte drabbar lika många som ex. bröstcancer. Det läggs tyvärr inte lika mycket resurser på forskning så att även denna hemska cancer kunde ha samma överlevnadsprocent som tex just bröstcancer.
    700 kvinnor i Sverige råkar ut för detta årligen, och 550 dör av det. Så ser statistiken tyvärr ut. Vad gör Cancerfonden för att uppmärksamma detta en dag som denna?- Just ingenting eller? Tacksam för en kommentar hälsar en med just äggstockscancer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *