VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

136 131 KRONOR!!!!

Såhär skriver Emmma i går på sin instagram. Och jag kan andas ut lite. Blir så tacksam och rörd över vi kan åstadkomma när vi sluter upp.

Den här viktiga verksamheten kan fortsätta trasiga gatubarn och ge dem mat, värdighet men framför allt utbildning.

Stort, stort tack från mig då jag vet att ni har hjälp till.

Här packas det efter påskolvet för de barn som ska tillbaka till internat (internatskola i Afrika är ju inte som här, ett privilegium utan det ser ut så i systemet)

Och såhär glad blir de yngre barnen att se de elever som kommer hem från skolan under veckans påsklov. Älskar den här bilden!

Och Stidia, jo, jag tror det här är Stidiga som lagar maten. Så fin bild. Mycket tid och kraft går åt till att hålla liv i den dagliga verksamheten.

Det finns en risk i att redovisa insamlad summa. Att man slutar ge och tror att det är lugnt nu. Inget kan vara mer fel. Att bli månadsgivare är förstås det bästa. Men alla gåvor, stora som små, går rakt ner till barnen utan mellanhänder.

Insamlingsstiftelsen
Emma & Therese Children’s Project
Org. nr. 802477-9715

BANKGIRO: 536-5473
SWISH: 123 476 39 83


Kommentarer


  1. Gäst 7 maj, 2019 on 22:43 Svara

    Hej,

    Jag undrar om dina tankar kring ensambarn såsom din son är. Jag har ett barn med min nuvarande och ett barn sedan innan som är hos oss på deltid så visserligen finns syskonet men det känns ändå som vår lilla är som ensambarn och jag får dåligt samvete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *