VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILDA 25!

Lilla fina Tilda. Min frisör sedan några år.  Hon jobbar för Bobby Odunco som nästa vecka öppnar sin alldeles egna salong på Östermalmstorg 4 tror jag det var. Nåja Tilda fyllde 25 och hade fest på Vaudeville på Norrmalmstorg och många av hennes vänner och mamma, pappa och syskon, tre systrar var på plats.

img_3398.jpg

Anna Book Toledano

Tilda är världens härligaste och snällaste och glad att jag var bjuden. Jag tillhör inte hennes vänner på det sättet utan är en kund. Det var några som jag kände på plats men jag har sällan problem att gå ensam till en tillställning. Dels har 17 år av mitt jobb bestått av att gå på events och vara social och dels har ålder och erfarenhet lärt mig att jag duger gott som jag är, i mig själv, utan någon annans sällskap egentligen.

img_3402.jpg

Minns ni Zübeyde från ”Robinson”? Här är hon i mitten, flankerad av frisörkollegor. Numera gift med Oskar Gillström. Det var härligt attfira Tilda. Jag stannade i drygt 1,5 timme, Jag har barnvecka och öven om Lennox inte var hemma så vill jag ändå hem. Han kom en stund efter mig med en kompis som skulle sova över.

img_3397.jpg

Här är Jimie som är gift med Bobby med en tjej kag inte vet namnet på. Han är en superduktig mäklare på Erik Olsson och gr från klarhet till klarhet. Otroligt driftig och har på kort tid nått stor framgång där.

a31480fc-b43a-463f-8ef7-935ac2b9ac29.jpg

Och Bobby. Som nu alltså öppnar egen salong.  Kul med människor som drömmer och förvekligar sina drömmar oavsett om det är att öppna eget eller skaffa en kattunge. Inte storleken på dröm som är det viktiga.

img_3413.jpg

Lagom till tårtan snodde jag en kram och åkte hem till Svedmyra igen.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *