VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

CSR

Jag ser att fler av er har satt in pengar till Emma. Och det blir jag oerhört tacksam för. Jag lider med henne och önskar att hon kunde hitta ett mer hållbart och säkrat sätt att planera långsiktigt men det är ett stort jobb att bara sitta och hitta vägar och möjligheter.

Hon behövs på olika sätt i den dagliga verksamheten och har inte den tiden tror jag.

Om du har ett företag är det ett bra sätt att stötta kontinuerligt, att visa att man tar sitt sociala ansvar globalt. Att att barn i andra delar av världen kan utbilda sig och på sikt bidra till sitt lands framtida välstånd och överlevnad.

Ett så kallat CSR-projekt, Corporate social responsibility. Något som de flesta företag idag har för att aktivt engagera sina medarbetare. Samt att det är förmånligt rent ekonomiskt för företaget.

Fundera på det. Har svårt att se vilket projekt som kan vara bättre att stötta än Emmas.

Fredag. Sovläge. Älskar.


Kommentarer


  1. Irene 4 maj, 2019 on 13:52 Svara

    Har Emma 90 konto? Lärd sv erfarenhet bidrar jag endast till organisationer med 90 konto.
    Ha en underbar helg!

  2. Maria 5 maj, 2019 on 20:59 Svara

    Jag förstår hur du tänker och resonerar på samma sätt. När det gäller olika insamlingar som dyker upp när det gäller cancer, hjärn, hjärtfonder etc.
    Jag donerar till cancerfonden med 90-konto t.ex.
    Eftersom för att få ett 90-konto (insamlingskonto) krävs mycket administrativt arbete och medför kostnader. För att de som bidrar ska känna sig trygga vart pengarna går.

    Men i det här fallet är jag så djupt imponerad av en ung kvinnas engagemang för barnens bästa. Och om de administrativa kostnaderna kan komma barnen tillhanda istället är jag nöjd ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *