VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HATTFNATT OCH HÄSTKRAFTER

I fredags tog jag mig till Garpenbergs slott i Dalarna för att njuta av en fantastisk weekend signerad Porsche center i Örebro. Det var Tanja Fylking som har styrt upp det här och jag fick åka med Laila och Korosh som hämtade mig i Ropsten i fredagskväll.

Vi kom lagom till en sittande trerättersmiddag och vi var ett ganska litet och intimt gäng på 20 personer. Alla var par, hahaha, men jag har noll problem med det. Och när vi sladdade in vid 19 var det bara att snabbt byta om och gå ner till källaren det bjöds på champagne, viner och aperitifer  och mat förstås.

Slottet är ju enormt stort i fyra våningar och John och Cilla som äger det berättade att det nere i källaren är lite oroligt. För hundra år sedan var det en stor genomgång där man körde in i slottet med häst och vagn och Nina, en av gästerna som är känslig och receptiv  för energier kände det väldigt stark där vi satt.

Tanja och Laila

När vi dagen efter fick en rundvandring och då även Marie var med,  var det samma sak. De två mellanvåningarna är lugna. Men när jag och Nina kom upp till det övre planer, som varit tjänstebostäder, blev det svårt för henne att andas, hon fick en klump i halsen när vi gick in ett ett av rummen. ”Här har det varit barn som varit rädda” sa hon och fick gå ut i hallen igen.

Laila och Korosh.

Bara några minuter senare berättade John att här hade det bott en man som begått övergrepp på barn i just det rummet vi gick in i först. Och Marie kunde inte vara kvar utan gick ner till mellanplanet.

Jag fick ett rum i en av flyglarna och på lördagen var det frukost 8 för senare färd till gocartbanan och naturligvis åkte vi Porschebilar dit.

Efter gocartåkning var det afternoon The uppdukat och senare den här rundvandingen. Så otroligt mysigt och generöst. Wille Crafoord kom och underhöll och när Mattias från Porsche Center ställde sig upp och berättade att de från företaget vill ge mig 10 000 kronor till att stötta en organisation eller privatperson jag känner är i stort behov av ekonomiskt stöd, började jag gråta. Jag vet precis vem som är i stor behov av hjälp just nu. Kommer återkoppla till er om det förstås.

Så otroligt fint gjort. Tack från djupet av mitt hjärta Porsche Örebro.

Jag har sovit lite för lite bara. Helgerna är ju heliga för mig då jag får SOVA. Men jag var duktig i går. Gick och la mig redan vid 01.

Tjusiga och gulliga Cecilia.

Tony och Michael.

Det hade lagt stort krut på dukningen.

Åza hade specialdesignat sin klänning

Och jag fick skjuts hem i dag av Lasse och Tanja. Hon har flyttat ihop med honom i Gamla stan. Skilde sig från Gert nästan samtidigt som jag och Threst skilde oss. Så glad att hon hittat Lasse. De gör så mycket kul ihop, tränar, reser, lyfter, stöttar och peppar varandra.

img_3050.jpg

Afternoon The

img_3078.jpg

Och så de här älsklingarna. Tony och Nina. Skulle vilja att de adoptera mig. På riktigt.

Laila och Korosh. Varit tillsammans i fyra år trots att olyckskorparna kraxade sig hesa över ålderskillnaden på 18 år. Och verkar så väldigt kära i varandra.

Tack Tanja och Lasse.

Väldigt vackert på Garpenbergs slott

Och sol i dagarna två.

Hit vill jag gärna återvända

img_3092.jpg

Författaren Camilla Grebe och Laila

img_3159.jpg

Och värdparet och ägare, John och Cilla. Jag vet tyvärr inte vad han bredvid heter.

unnamed-1

Något suddiga. Richard Herrey med sin Marie, jag och Åza.


Kommentarer


 1. Maria 29 april, 2019 on 15:58 Svara

  Jag följer flera av er på IG så har sett så många härliga inslag från helgen.
  Men måste säga att initiativet med ett ”stipendium” på 10000 kr var enormt generöst 💖💕 Och helt rätt person att ge till för att förmedla till någon behövande.

  Jag blir så glad att se dig ha roligt och njuta av livet i gamla och nya vänners sällskap.
  Vi känner inte varandra, eller jag känner ju till det du valt att dela med dig av via sociala medier och din bok 😉
  Men är så glad för din skull och skickar massor med kramar och kärlek till dig 💖

  • vimmelmamman 29 april, 2019 on 16:03 Svara

   Hej Maria. Så fint sagt! Och så ovanligt att glädjas med andra. Stort tack♥️♥️

 2. Sandra Sjunnesson Exposito 30 april, 2019 on 15:48 Svara

  Åh så mysigt med hattar!

  https://attlevalivetinuet.blogg.se/

 3. Åza Brennander 1 maj, 2019 on 14:53 Svara

  Han bredvid heter Kenneth 😉
  SÅÅÅ mysigt att få hänga en hel helg tillsammans med dig och alla andra raringar. Kram Åza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *