VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRÅGA CHEFEN

Hur är det möjligt att jag nyss var ledig fyra dagar? Somnade 01:30 igår då Lennox inte kunde komma ner i varv. Pendeln till Frösunda till 8:30. Och sedan webinar angående Office 365 på förmiddagen och produktion på eftermiddagen.

Hem och lagade tacos och hemska sak, Coca-cola en vanlig tisdag. Vi dricker inte läsk i veckorna. I morgon möte angående Rosa Bandet i Hammarby, sista mötet är 15-16 på Chiffer, vår reklambyrå.

Det är så mycket jag vill berätta men svårt att veta företagskulturen. Hur mycket vill de figurera på en blogg? På Hänt visste jag exakt var gränsen gick. Men ska nog prata med Agnes, min chef och faktisk fråga.

Blir ju en väldigt tråkig blogg och man knappt kan nämna vad man gör hela dagarna. Återkommer på den.


Kommentarer


  1. cecilia 23 april, 2019 on 23:16 Svara

    Ja, vore jätteskoj att höra om ditt nya jobb men även privata saker är alltid inspirerande. Fråga din chef vilka regler som gäller istället för att spekulera till alla här på bloggen, det kanske inte heller är OK vem vet. Tack för jättebra blogg som jag läst i princip varje dag sen 2009!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *