VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NACKA STRAND

Nacka Strand i fredags, Tog bussen från Slussen, otroligt smidigt och dt var längesedan jag saknade bilen. I början muttrade jag men numera är jag van att bara ta reda på kommunikationen, har glömt att jag hade bil en gång. Det har varit utförsäljning av prover från en massa olika märken men jag hade siktet inställt på att framför allt besöka Janne på Jofama.

img_2450.jpg

Det var mycket folk i butiken och det är verkligen rea. Runt 1500 på skinnjackor och 500 för vanliga jackor. Det här är ju förra säsongens jackor men man kan verkligen fynda om man hittar en klassisk skinnjacka som står sig år ut och år in.

img_2449.jpg

Härligt att träffa Jan. Vi har ju haft ett samarbete ganska länge och gillar hans jackor mycket. Min absoluta favoritjacka är den här nedan. Den har jag haft ca 7-8 år och återkommer alltid, alltid till oavsett.

img_1588.jpg

Mjukaste nappa och kan inte riktigt säga vad det är som gör att jag älskar den så mycket. Numera sitter den som om den vore sydd på min kropp.

img_2447.jpg

Den här röda är fin.

Jag stannade någon timme. Mycket färg vad det jag kunde konstatera. Sedan sa jag hej till Jan och gick till Hanna på Frontrow Living.  Det var nästan två år sedan vi sågs. Gillar mycket av hennes plagg och nu visade hon mig en massa fint.

img_2456.jpg

Den här jackan i slipad nubuk har jag hemma fast i svart. Jag är INGEN rosa person. Kan möjligtvis bära en rosa tisha max. Tycker rosa passar bäst på människor under 10.Beige, vitt, ljusgrått, men inte rosa. Vet inte varför jag inte fixar det. Men jag ogillar generellt gulliga, söta, romantiska och ljuva plagg. Volanger, rysh-pysh, detaljer är inte min smak alls oavsett modet.

img_2452.jpg

Det här däremot! Wow! Stilrent, enkelt. Så snyggt.

img_2455.jpgMycket pasteller.

img_2454.jpg

Också väldigt snygg! Jag är svag för skinnjackor men de ska vara en klassisk bikermodell. Inte krångliga till. Så härligt att se Hanna igen. Frontrow Living håller ju till i Höllviken där hon bor. Jag har ju varit där en del när Christer och Anna bodde därnere. Minns att Lennox lärde sig cykla där, ett stark minne jag har.

Nu sängen. Klockan är snart 01, som vanligt. Har en sinnesjuk dag i morgon. Tre möten i Solna. Sedan ska jag träffa Menfa 17 för att gå på Stand Up comedy med Rachel Harris på Cirkus så är väl hemma runt 22.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *