VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄLKOMMEN HEM MILES

I samarbete med Sofa Company

img_2111.jpg

Herregud. Detta letande efter det perfekta bordet. Det är ju något speciellt med runda bord. Det ger en väldigt hemtrevlig känsla och kan man ha ett runt köksbord röstar jag alltid på det. Mitt första var just ett runt bord jag köpte på Blocket. Jag målade det grått, minns ni det? Men efter ett tag blev det vingligt hur mycket jag än försökte dra åt det i tid och otid.

Nästa var från en kedja på nätet, det jag hade sist, ovala. Men det blev stora fettfläckar så snart man så mycket som la något på bordet. Kan ha varit gummiträ. Sedan har jag letat länge, eller jo, ett tag efter ett svart, runt, minimalistisk bord. Men svårt då det antingen har varit en sådan där tulpanfot som jag inte alls gillar eller så har det bara  varit fel storlek i diameter.

img_2113.jpg

Det här är köksbord Miles från Sofa Company. (finns att klicka på här)  Ett företag men noll mellanhänder som därför kan hålla låga priser. Och de gör inte bara soffor i sin egen fabrik utan här finns även bord som synes och andra möbler. Man kan till exempel bygga sin egen soffa, fåtölj, stol eller puff.

Jag gillade de enkla, metallbenen till de svarta ekskivan. Det är 120 i omkrets och jag ser att jag absolut hade kunnat få rum med ett 130, men gillade det så mycket ändå. Enkelt och med rena linjer.

img_2116-1.jpg

Så här kommer att ätas middagar och långa frukostar på helgerna. Sofa Company levererade detta inom en vecka och jag skruvade enkelt ihop det på en kvart. Jag är jättenöjd! Så fint. Jag sålde det andra bordet och satte in pengarna till extrapengar för vårt fadderbarn Winnie i Uganda. Hon växer så det knakar och tänker att familjen kan ha större nytta av de pengarna än jag har.

I morgon ska jag på middag för organisationen Min Stora Dag. Men nu, gosa med Loppan.


Kommentarer


  1. Joanna-livet med psykisk ohälsa 1 april, 2019 on 21:04 Svara

    Så fint

  2. Louise 1 april, 2019 on 21:17 Svara

    Snyggt ?? Har funderat på hur det gått med Loppan, har hon blivit bättre?

  3. Christina 2 april, 2019 on 21:42 Svara

    Snyggt bord även snygga stolar. De ”gamla ” som du köpte i december ny utbytta?

    • vimmelmamman 3 april, 2019 on 18:25 Svara

      Sålda, som jag skrev.

      • Christina 3 april, 2019 on 21:44 Svara

        Såg bara att du skrev att du sålde bordet. Du kanske skrev tidigare att du sålt stolarna. Tänkte bara att de var så nya. Det var därför jag frågade.

  4. Karin 3 april, 2019 on 11:23 Svara

    Jag har hat samma köksbord i i över 30 år. Lite nött ,men tänk så många goda middagar och roliga samtal vi haft vid det bordet. Du byter ut allt gång på gång, blir du aldrig nöjd ?
    Kram till dig du oroliga själ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *