VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MEMORY LANE

Mariottfåtölj

Jag börjar  sakta plocka ihop på jobbet. Alla dessa bilder i datorn. Alla dessa bilder fysisk, innan digialiseringen kom. Alla dessa minnen. Ner i ryggsäckar, tar hem lite varje dag. Tycker det är jobbigt att prata om det. Vill inte titta på bilderna  för mycket. Inte nu. Det väcker för mycket minnen och jag kan inte riktigt hantera det nu. Jag behöver röra mig framåt, för att inte bli nostalgiskt och paralyserad.

Det är barnvecka vilket är bra. Det tar fokus. Mat ska lagas, läxor kollas. Kan inte deppa ihop utan måste vara mamma först ooch främst. Ikväll blir det falukorv, bacon, stekt ägg och potatis.


Kommentarer


  1. torsten 20 februari, 2019 on 10:36 Svara

    Extra bacon på falukorven. Har jag aldrig testat förrut. Får bli kvällens middag här hemma oxå. Lyxigt!

  2. Marie 20 februari, 2019 on 18:29 Svara

    Hej Lotta ! Du är ju väldigt öppen med dina injektionsbehandlingar. Bra där ! Man ser väldigt tydligt ditt att ditt ansikte utan fillers ser annorlunda ut. Du är yngre men de ” höga ” kindknotorna är en fillersprodukt helt klart. MDcodes är ju verkligen det nya för dem som vill göra allt för sitt ansikte. Många yngre gör det också. Kissie till exempel. Kör på Lotta.

  3. Lotta 21 februari, 2019 on 18:09 Svara

    Fint kort. Utan botox och ankläpp.
    Du som är så go, Lotta. Var dig själv. Du är ett bättre föredöme med lite rynkor och ett härligt leende.

  4. Carina 22 februari, 2019 on 00:38 Svara

    Jag tycker ditt naturliga ansikte är jättehäftigt. Du ser ascool ut, och mer som en ”levande” människa om du förstår vad jag menar. Vacker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *