VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FYRA DAGAR

img_0602-1.jpg

I fyra dagar har jag hasat runt i lägenheten. Jag mår bättre. men är ju inte frisk. Min hosta….låter som ett skrällande utan dess like och kommer i perioder. Jag har inga problem med att bara hemma så utan att gå utanför dörren. Är ju lite av en enstöring desto äldre jag blir och trivs bra i mitt eget sällskap.

Jag brukar ju aldrig vara hemma från jobbet mer än en dag och blir oftast inte frisk så fort, förmodligen för jag bara skiter i att ta hand om mig. Jag bara fortsätter med det jag förutsatt mig, jobbar, träffar kompisar, går ut, kommer hem sent. Men jag har tänkt lite annorlunda. Det slår bara tillbaka på mig själv att inte vila och återhämta sig. Hur ska kroppen kunna bli frisk om jag inte vilar?

Mycket av det kommer hemifrån. Man jobbar, går till jobb eller skola och är plikttrogen, så är  det bara.

Så jag har bara tittar på doumenentärer. En av dem var dokumentären om R. Kelly. Det värsta jag sett. Helt fruktansvärd. Den är lång men om du kan så försök se den på SVT Plat, Vet inte hur länge till den ligger uppe. Jag ska lägga en länk som du kan klicka på enkelt i slutet här.

Vet inte hur jag ska göra i morgon. Om jag ska stanna hemma ytterligare en dag? Usch. Får dåligt samvete men det är ju inte klokt det heller Jag måste bli frisk nu.

Kram från mig och Loppan

Länk till Surviving R.Kelly


Kommentarer


  1. Helene 10 februari, 2019 on 22:18 Svara

    Har precis börjat titta på dokumentären, var tvungen att pausa…..fruktansvärd!!

    Ang hostan, jag har samma problem som dig, tål inte morfin.
    Det som har lindrat min hosta är te gjort på färsk ingefära, citron och honung.
    Jag preppar en termosmugg med detta och har vid sängen och sippar i mig på nätterna när hostan är som värst.
    (Hyvla/hacka lite ingefära, ner med ett par citronskivor och lite honung, häll på hetvatten, rör om)
    Jag låter alla ingredienser vara kvar hela tiden.
    Krya på dig!

  2. LN 11 februari, 2019 on 01:24 Svara

    Hög igenkänning, var också en sån som gick till jobbet i ur & skur, kanske hemma sjuk en dag, max 2 och då vääldigt sällan. Då tar det längre tid att bli frisk, speciellt vintertid. Har numer även jag tänkt om. Ingen som tackar en för att man var på jobb ursjuk, när man sen ligger där helt utslagen och åker på ännu en förkylning el följdsjukdomar som lunginflammation av bara farten för att kroppen inte fått vila. Så numer lyssnar jag på kroppen. Älskar också att vara själv hemma och chilla. Tack för tips om R Kelly dokument, skall titta nu. Krya!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *