VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NU ÄNTLIGEN KAN JAG BERÄTTA – JAG BYTER JOBB!

_MG_6915

Jag trodde aldrig jag skulle skriva de här raderna.

Jag. Byter. Jobb. Att jag efter 17 år, ganska exakt, tar steget ifrån den plats jag tillbringat en stor del av mitt vuxna liv. Alla minnen, alla resor, alla knasiga och roliga saker jag fått uppleva. Alla mina möten med människor under de här åren, middagar i Frankrike med Prins Charles, Mingel med Beyoncé, prat med Jennifer Lopez, sena nätter med Christer Sandelin på en invigning i Göteborg 2003, plåtning på slott med Danny Saucedo, Enorma buffér, tusentals filmpremiärer och miljoner restauranginvigningar.

bajs

Flotta fester som ELLE och med  Connissieur till Cypern, galna partyn i Marrakesh och djupa samtal med intressanta människor i min egen Lotta möter-serie. Var jag ska börja? Jag skulle kunna skriva en bok om mina år på SE&HÖR, numera HÄNT. Jag har gjort en enorm digital resa från analogt till digital. Lärt nytt, lärt om, precis när jag skilde mig vilket var enormt jobbigt när  huvudet var fullt med annat.

 

gknapp1703

 

Jag har sett kollegor komma och gå, chefredaktörer försvinna, nya komma, jag har fått mina bilder i handen när fotografen kom upp och lämnade dem på redaktionen efter ett vimmel, efter att de framkallats och jag kan  ännu minnas doften och svärtan på fingertopparna, 15 år tillbaka.

 

Operak‰llaren bokrelease

 

Numera landar bilderna förstås digitalt i system jag inte ens kunde stava till för sju år sedan. Jag har verkligen varit med om ett paradigmskifte jag inte tror vi förstår förrän vi kan se tillbaka på det i backspegeln och säga, ”Kommer ni ihåg där runt 2012 när tidningsbranschen förändrades” , och vi också tappade i försäljning. Jag har stått stadigt kvar och älskat min produkt.

 

Reinfels jag

 

Jag har konsekvent tackat nej till andra jobbförslag,  älskat min tidning, mitt skrivbord med bild på Lennox och mina rosa post-it lappar överallt. Mitt eget, där jag är Queen. Men med åren, de sista, har det smugit sig in något oidentifierbart. Sakta har takten ökat enormt, allt har slammat ner, kontrollerats, Pengar har blivit ännu viktigare.

 

Maud Adams

 

Vinsten, i takt med svikande siffror och ett skenade analogt tåg som inte kopplats ihop med det digitala loket, har varit primärt, vilket jag förstås fattar. Och även min egen roll har förändrats enormt från att ha haft ett ganska fritt jobb till att leverera i en fabrik, en nöjesfabrik, i högt tempo mellan 8-16:30, vilket är helt nödvändigt om vi ska prestera och leverera på topp.

 

Jenny_004

 

Affären är viktigt, vi måste ha intäkter, vi måste överleva, inte ett dugg konstigt och jag har sagt ja och amen till det som medarbetare förstås. Men jag har stundals känt mig som ”tanten i hörnet” en längre tid och jag är ledsen men jag vill vara Queen. Tomas Ledin sjöng ”Det blåser kraftiga vindar, förändringarnas tid är här” och så är det verkligen i förlagsbranschen i dag när ingen längre köper en tidning utan läser allt på nätet.

 

Elle2015

 

Vi står inför stora utmaningar att behålla de unga och samtidigt hitta nya läsare när de äldre, printbenägna prenumeranterna klingar av. Alla mediehus slåss för livet. Att jag sedan har rest och träffat många, framfört allt barn, men även andra människor som lever under usla förhållanden i andra delar av världen, har sakta gjort att jag inte längre klarar att skriva om Kim Kardashians celluliter fast jag vet att det också fyller ett behov.

 

Chic wallin 2

När jag precis kommit hem från Kongo och går raka vägen från flygplatsen med väskan i snömodden, på den julpyntade Humlegårdsgatan med vackra girlander sakta svingades i kylan och människor skyndar förbi med NK-påsar i händerna och jag kommer upp på redaktionen och ska börja lämna texter efter att precis ha träffat en våldtagen treåring blir det jobbigt. Med tiden har det blivit allt svårare, utan att förringa mitt jobb. Det är jag som förändrats.

 

Tilde de Paula

Och så onsdags kom samtalet. Jag blev erbjuden tjänsten och har igår skrivit på avtal. Ni kommer att hitta mig på Cancerfonden, som projektledare PR & Ambassadörer framåt. Efter en lång rekryteringsprocess där jag suttit i intervjuer med rekryterare och till slut berörda på Cancerfonden, en stor och trygg organisation som varje dag jobbar för att människor ska överleva cancer, preventivt, informativt och långsiktigt med livsviktig forskning som bas.  Och  jag gör något jag ALDRIG trott. Kliver ur min trygga zon.

 

Blossom_035 2 kopia

 

Önska mig lycka till på vägen nu, snälla och det är med oerhört blandade känslor jag slutar. Jag är så väldigt van, etablerad  och kan det här. Det är min arena. Här är jag hemma men nu ska jag ut på nytt, djupt vatten. Kändisar, kindpussar, röda mattan och champagne är över. Men jag har varit så färdig med det ett bra tag nu och jag hoppas att de festarrangörer jag lyft i så många år kommer att bjuda in mig till en och annan premiär i egenskap av mig själv.

 

Gynning

 

Förlåt för världens längsta inlägg. Men det var viktigt för mig att förklara. Ingen skugga faller över HÄNT. Jag är bara. Så klar.

Ikväll bjuder Micaela på champagne.

 

mendez0661

Nu gör vi det här!


Kommentarer


  1. Iben 25 januari, 2019 on 14:13 Svara

    Åh finaste du, detta är SÅ rätt! Klart du ska använda din talang på något meningsfullt! Det kommer bli kanon! Lyckospark?

  2. Anne-Chatrine Borg 25 januari, 2019 on 14:14 Svara

    Lycka till ❤ Du kommer att göra ett helt fantastiskt jobb, det är sådana människor som du som behövs!❤❤❤❤❤

  3. Cecilia 25 januari, 2019 on 14:31 Svara

    Wow, så roligt. Livet ändras och det är nog bra. Efter 17 år på samma ställe kan det vara dax?
    Stort lycka till och ska bli spännande att få följa??❤️

  4. Karin 25 januari, 2019 on 14:59 Svara

    Stort grattis! Jag tror det passar dig jättebra och att du kommer att fylla något av tomrummet inom dig.

  5. Anki 25 januari, 2019 on 14:59 Svara

    Superstort GRATTIS allra finaste Lotta!! Jag hoppades verkligen, och trodde nog, att det var nytt jobb det gällde!! Vet ju lite hur du känt och har önskat detta för dig, glitter och glamour i all ära, men detta är mer du. Du kommer vara grym på det här med, en Queen här också helt enkelt! Så modigt av dig, och så rätt!! En bit till på vägen, du ser det går framåt. Saker skakar så sakteliga på plats. Varm kram!!

  6. Ann-Britt 25 januari, 2019 on 15:12 Svara

    Jätterstort GRATTIS o en riktigt Bamsekram.
    STORT Lycka till med nya jobbet.
    Kommer att gå bra med din
    LIVSERFARENHET!!!

  7. Heléne Olsén 25 januari, 2019 on 15:13 Svara

    Så fantastiskt roligt att läsa detta inlägg, jag har följt dig ett antal år nu (något år före skilsmässan) och verkligen fascinerats över dig och din ärlighet och styrka och mod som genomsyrar dina inägg. Blir så glad för din skull känner jag. Nytt jobb..wow så häftigt och så läskigt på samma gång. Men tänk vilken styrka det också för med sig. Dom kommer snabbt att inse vilket lyft dom gjort som anställt dig. Lycka till ! Men värme från mitt hjärta ❤

  8. Marika 25 januari, 2019 on 15:14 Svara

    Stort Grattis! Och så välförtjänt! Vem kan vara mer lämpas för arbetet än just Du?! Din egna resa genom sjukdom och erfarenhet av livet måste göra Dig mer än perfekt för jobbet. För att inte tala om ditt självklara sätt att förmedla Dig med människor. You Can End of Story

  9. Helena 25 januari, 2019 on 15:14 Svara

    Stort GRATTIS Lotta<3
    Du kommer fixa det finfint och med all säkerhet tillföra stor kunskap och energi till din nya arbetsplats!

  10. Jessica 25 januari, 2019 on 15:17 Svara

    Men åh stort Grattis Lotta ❤️
    Och Grattis till Cancerfonden som får äran ha dig som anställd och kollega.

    Du kommer att vara fantastiskt på ditt nya arbete, precis som du har varit på Hänt.

    Vi känner inte varandra eller jag känner dig lite mer (genom din blogg, instagram och din fantastiska bok) än du känner mig. Men jag blir så glad för din skull att jag satt här med ett leende och tårar i ögonen.

    Stort Lycka till!!

    Kramar & Kärlek

  11. Rozen 25 januari, 2019 on 15:31 Svara

    Wow grattis ! Vilken resa och verkligen rätt person på rätt plats 🙂 Lycka till och spännande att få följa dig i fortsättningen

  12. Mia 25 januari, 2019 on 15:33 Svara

    Så spännande med ett nytt jobb! Plötsligt efter många år på en och samma arbetsplats känner man att tiden är mogen och det är dags att pröva något nytt. Känns som att detta jobbet kommer passa dig perfekt, i det läget du befinner dig i livet just nu. Ett stort lycka till!!
    Kram

  13. Åsa 25 januari, 2019 on 15:40 Svara

    Grattis och lycka till!
    Det låter som ett jobb som är perfekt för dig!
    Trevlig helg och fira ordentligt! Kram

  14. Mia Darwall 25 januari, 2019 on 15:45 Svara

    Stort grattis bästa Lotta! Låter som en tjänst som passar dig perfekt, med ditt engagemang och ditt driv! Förstår att det är läskigt att ge sig ut i det okända och lämna en trygg värld. Men du kommer klara det såå bra och jag tror att du kommer se tillbaka på det som ett av dina bästa beslut. Man måste våga ta steget ibland. Stort grattis! Kram ?

  15. Camilla @tiobarnsmamman 25 januari, 2019 on 15:46 Svara

    Grattis till nya jobbet☺️?

  16. ÅF 25 januari, 2019 on 15:59 Svara

    Stort grattis, vad kul!

  17. Yvonne 25 januari, 2019 on 16:08 Svara

    Grattis fina du!!!
    Det känns verkligen som att just du kommer att hamna på rätt plats. En plats med djup, känslor av både hopp och förtvivlan, framtidstro och en massa fantastiska människor som jobbar för något livsviktigt.
    Lycka till Lotta från hela mitt hjärta

  18. Lena Sjölund 25 januari, 2019 on 16:21 Svara

    Hej Lotta! Jag önskar dig ett stort Lycka till på ditt nya jobb. Modigt av dig att byta jobb.
    Cancerfonden ligger mig varmt om hjärtat. Har fått 2 cancerbesked på 2 år. Nu är jag på bättringsvägen efter 4 månader på sjukhus och 1 månad på rehab. Kan inte klaga på sjukvården, den har varit mkt bra även eftervården. Tacksam att jag lever.
    Återigen Lycka Till. Kram / Lena

  19. Maria 25 januari, 2019 on 16:27 Svara

    Grattis!
    Du om någon vet ju klyshan, vi lever bara en gång.
    Du har ju vuxit under åren och blommat ut. Fått vända in och ut på dig själv. Gråtit, saknat och gått i obekväma skor. Du har vuxit och kommit ur asfalten som en stark stående och slående kvinna.
    Släpp taget om det gamla och våga. Du har inget att förlora. Den värsta ronden har du ju gått.
    Stort Lycka Till!!

  20. Fnulan 25 januari, 2019 on 16:34 Svara

    Kära Lotta,
    Jag önskar dig all lycka till i världen. Jag önskar att jag också vågade.
    Med 100% säkerhet tror jag på dig, du klarar detta <3

  21. Malin 25 januari, 2019 on 16:43 Svara

    Hurra!
    Äntligen.
    Har läst dig i många år och har aldrig kunnat fatta att du kunnat leva så i två så skilda världar. Detta känns ju bara sååå rätt! Glad för din skull. Detta kommer bli super!

  22. katarina 25 januari, 2019 on 17:08 Svara

    Stort grattis!
    Du kommer göra ett fantastiskt jobb och bidra på ett gediget och trovärdigt sätt.
    Kan bara gratulera den som lyckats rekrytera dig. Du har både hjärta, hjärna och integritet.
    Kram
    kat

  23. Anna VG 25 januari, 2019 on 17:15 Svara

    Grattis och lycka till!

  24. Elsa 25 januari, 2019 on 17:17 Svara

    Grattis! Så modigt att kliva ur sin comfortzon och göra något helt nytt. Och jag tror du är på helt rätt spår nu. Det är ett väldigt viktigt och meningsfullt jobb du fått. Och då man går ur något som börjat kännas som en ”börda” istället för inspiration, då kommer energin tillbaka!
    Själv har jag följt mitt hjärta, och studerat till undersköterska genom vuxenstudier. Jag blev klar i oktober ifjol och jag älskar mitt jobb och yrke!
    Lycka till med allt!
    Ps. Kanske du undrar vem jag är och varför jag följer din blogg och kommenterar ibland? Jag har tråkiga erfarenheter med cancer bland nära och kära, och kom över din blogg av en slump, och har lärt mig mycket genom dig och dina erfarenheter.

  25. Mia 25 januari, 2019 on 17:18 Svara

    Åååh grattis! Vilket härligt steg att ta!

  26. Jessica 25 januari, 2019 on 17:25 Svara

    Stort grattis!! Det kommer bli så bra ❤️

  27. Gunilla 25 januari, 2019 on 17:26 Svara

    Var sak har sin tid. Det här kommer bli jättebra för dig OCH för oss som lever i och med denna skitsjukdom.
    Du har ju länge, på ett mycket bra sätt, förknippats med cancer, bra att du får jobba med det på heltid nu.
    Kram och lycka till från en tant i din hemstad!

  28. Cath 25 januari, 2019 on 17:31 Svara

    Lycka till Lotta!!! Enormt roligt och bra att du är sann mot dig själv❤️!

  29. Jenny 25 januari, 2019 on 17:34 Svara

    Stort grattis Lotta, och ett lika stort grattis till Cancerfonden som fått dig som projektledare!

  30. Anne-Lie 25 januari, 2019 on 17:40 Svara

    Grattis och lycka till med nya jobbet ??

  31. LN 25 januari, 2019 on 17:58 Svara

    Det blir kanon, passar nog dig jättebra. Grattis & lycka till! Måste bara säga att vi nog alla (baserat på ungefärlig trolig ålder på klientelet som läser här)på ett el annat sätt varit med om ”det stora” skiftet från tex analogt till helt digitalt, men bara tidigare än tidningsbranschen tippar jag. Skillnaden från förr är ju att nu är allt i ständig förändring, precis hela djkla tiden, man hinner knappt lära sig ett system, så skall ett nytt in.. Själv köper jag fortfarande pappersmagasin, avskyr att läsa dem på nätet, helt annan känsla.

  32. Örebroaren 25 januari, 2019 on 17:59 Svara

    Vad roligt!! Stort grattis och Lycka till ?

  33. Annie 25 januari, 2019 on 18:05 Svara

    Du kommer att trivas o göra ett fantastiskt jobb, tror jag. ?

  34. Annmari Fogelberg 25 januari, 2019 on 18:07 Svara

    Lycka till Lotta,detta blir din plats på jorden! Tror du är gjord för detta.??

  35. Anna 25 januari, 2019 on 18:20 Svara

    Stort Grattis! Kommer du att fixa kanonbra! ❤❤

  36. Ulla Berg 25 januari, 2019 on 18:25 Svara

    Naturligtvis är det helt rätt att just du får det jobbet
    Du vill göra gott för andra och du kommer vara en Queen på det
    Du kommer att landa på båda fötterna och det kommer kännas så bra att lyssna på sitt hjärta
    Lycka till❤️

  37. Eva 25 januari, 2019 on 18:26 Svara

    Stort Grattis! Du kommer fixa detta galant, tvekar inte en sekund!

  38. Lars N 25 januari, 2019 on 18:39 Svara

    Fantastiskt! En ny palett, nytt perspektiv, ett annat liv, fräsch energi. Framför allt något som passar ditt inre jag, ett sätt att använda den rastlösa energi som du inte fått utlopp för.
    Att fokusera den energin på något som är en så stor del av ditt liv, att göra något så meningsfullt för en så viktig sak. Det startar ett verkligt nytt kapitel i din historia, kanhända till och med första kapitlet i en ny bok.
    Skrämmande? Det hoppas jag intensivt(!), livet behöver vara skrämmande för då är chansen stor man ser andra sidor av sitt eget jag. Sådant som ger en inre trygghet…
    Någonstans har detta mognat och nu är du på väg.

    Gratulerar!

  39. Lena 25 januari, 2019 on 18:47 Svara

    Ett stort grattis och lycka till på livets nya stig ❤ Varm Kram

  40. Karin 25 januari, 2019 on 18:49 Svara

    ❤Wow! Stort steg, stort lycka till, det kommer bli toppen för dig❤. Stor kram

  41. Sillan 25 januari, 2019 on 18:49 Svara

    Grattis! Jag var också 52 när jag bytte ”karriär” (har aldrig haft någon, egentligen, det var väl snarare så att jag bytte inriktning i arbetslivet). Det blev hur bra som helst!

  42. Annelie 25 januari, 2019 on 18:49 Svara

    Mitt största GRATTIS och mina varmaste LYCKÖNSKNINGAR!
    Jag förstår din oro – ”man vet vad man har…” – men jag tror att du har gjort ett klokt val.
    Idag om ett år så ser du förmodligen tillbaka, klappar dig själv på axeln och tänker: ”åh så bra att du vågade, Lotta!”
    Och eftersom du själv har erfarenhet av cancer-helvetet (jag är själv drabbad också) så är det ju en så långt ifrån ytlig bransch som man kan hitta.

    Heja Dig, Lotta – du starka kloka kvinna!
    ?

  43. Malin 25 januari, 2019 on 19:03 Svara

    Wow! Grattis! Unnar dig verkligen detta!

  44. Sara 25 januari, 2019 on 19:11 Svara

    Grattis!✨✨

  45. Carina 25 januari, 2019 on 19:24 Svara

    Äntligen!! Det här har jag väntat på i ett par år. Nu var det dags, nu tar du steget.
    Grattis och lycka till!!
    Kram!

  46. Annica 25 januari, 2019 on 19:34 Svara

    Du gör helt rätt! Och det kommer bli superbra. Man lever bara en gång, klyschigt men sant. Stort Grattis!

  47. Enna 25 januari, 2019 on 19:37 Svara

    Så glad för din skull Lotta! Är dålig på att lämna avtryck här men jag går alltid in på din blogg varje dag för att läsa, orkar inte läsa andra glättiga, klämkäcka bloggar- du delar med dig av både hjärta och smärta, glim, glamour och är äkta. Stort lycka till du kommer fixa det galant och jag hoppas att vi får följa din resa! Styrkekramar

  48. Lotta 25 januari, 2019 on 19:39 Svara

    Åh grattis, vad fantastiskt!

  49. Ylva 25 januari, 2019 on 20:21 Svara

    Grattis! Helt rätt! ?

  50. Märta 25 januari, 2019 on 20:23 Svara

    Grattis! Vad roligt för dig! Du kommer säkert att klara ditt nya arbete galant, glöm inte att du fick det i konkurrens med många andra. De valde dig för att de vill ha just dig!

  51. Michaela 25 januari, 2019 on 20:28 Svara

    Grattis till nya jobbet och grattis till Cancerfonden!
    Detta tror jag blir rätt för er båda.
    Så glad för din skull!
    Lycka till!

  52. Mai-Lis 25 januari, 2019 on 20:40 Svara

    Hej Lotta! Stort grattis finaste Lotta?! Lycka till! Du är bäst⭐️!

  53. Inga-Lill Gunnarsson 25 januari, 2019 on 20:43 Svara

    Lycka till detta jobb fixar du galant så spännande och viktigt arbete.Kram Inga-Lill

  54. Ellinor 25 januari, 2019 on 20:47 Svara

    Höjer en skål – med champagne för dig och ditt nya jobb! Känns så rätt och så bra! Så,grattis, det är du värd! Kram från Norrland

  55. Sarah 25 januari, 2019 on 21:35 Svara

    Fan va GÖTT!!
    Stort GRATTIS!!

  56. Lotta 25 januari, 2019 on 21:56 Svara

    Har följt dig så länge. Mött dig i Sickla utan att våga säga hej. Jag vet ju så mycket om dig…och du vet ju inte ens vem jag är.
    Det här är stort, Lotta. Så jäkla grymt gjort av dig.
    Det här är det som visar att du verkligen lever som du lär.
    Respekt.

  57. Aasa 25 januari, 2019 on 21:58 Svara

    Stort Grattis och Lycka till Nya jobbet ❤
    Detta kommer du fixa super bra !!!

  58. Katarina 25 januari, 2019 on 22:06 Svara

    Stort GRATTIS Lotta! Så modigt!

  59. Janeth 25 januari, 2019 on 22:14 Svara

    Stort lycka till!!
    Det kommer att passa dej som handen i handsken?.

  60. Lotta 25 januari, 2019 on 22:35 Svara

    Grattis ??

  61. Annika 25 januari, 2019 on 22:40 Svara

    Låter helrätt, stort Grattis och all lycka önskar jag dig!

  62. Anna 25 januari, 2019 on 22:40 Svara

    Wow – grattis!! Nya jobbet kommer att passa dig perfekt ?

    Jag bytte själv jobb i höstas, bytte från min älskade, invanda, trygga tjänst där jag var experten och proffset som alla kom till. Min tjänst, eller rättare sagt allt runt omkring den, som sakta men säkert börjat få allt fler mörka fläckar. Ett patriark som vägrade släppa fram och in mig i deras lilla ”klubb”, där det diskuterades styrelse grejer, dom tydligen inte en kvinna kunde ”förstå sig på”…

    Och istället flyttade jag upp en våning, både karriärsmässigt och själsligt. Kändes dock som att jag skrev på skilsmässopapper när jag skrev på kontrakt för den nya tjänsten, men steget var oundvikligt.

    Tufft i början. Mycket jargong, krångliga ord och termer att lära sig. En ny chef som såg mig som ett hot. ”Man kommer inte alltid ihåg vad de sagt, men man kommer ihåg hur de fick en att känna sig”. Jotack, det kan man verkligen säga. Det var tufft i början, men jag tvivlade aldrig. Såg aldrig tillbaka. Gick min egen väg, och litade på magkänslan.

    Och nu. Haha! Nu känner jag mig stark och på benen igen. Jobbar på som aldrig förr, och älskar det! Styr upp möten, tar exekutiva beslut, knyter affärskontakter som ansågs utdömda, och driver projekt framåt. Och jag gör det för mig. Me, myself and I.

    Jag är så glad Lotta att du tagit det steget och bytt tjänst. Det tar 6-12 månader säger de, innan man kommer in i en tjänst ordentligt. Men din stjärna kommer lysa på Cancerfonden som aldrig förr! Och jag ser fram emot att se dig fortsätta sprida ditt viktiga budskap!

    Varm kram,
    Anna
    ❤️

  63. Rebecka 26 januari, 2019 on 00:04 Svara

    Grattis Lotta! Du kommer att göra ett riktigt bra jobb där tror jag 🙂

  64. Ellinor 26 januari, 2019 on 00:20 Svara

    Åh vad roligt! Stort lycka till! Det blir ju perfekt!

  65. vita_margarita 26 januari, 2019 on 08:07 Svara

    Så rätt! Så rätt människa på rätt plats! Stort stort GRATTIS!!

  66. Yvonne 26 januari, 2019 on 08:07 Svara

    Stort grattis och lycka till!
    Det kommer säkert att vara en utmaning för dig på många sätt men du kommer att växa och utvecklas. Och kanske får du mer balans i livet och mer tid till återhämtning framöver.
    Kram ❤️
    (Började själv på nytt jobb i måndags ?)

  67. Lise-Lott Sösergård Saari 26 januari, 2019 on 09:53 Svara

    Grattis ❤️ Känns som du kommer passa perfekt på cancerfonden , lycka till ❤️

  68. Lotta i GBG 26 januari, 2019 on 10:41 Svara

    Stort stort grattis. Tror definitivt detta kommer bli det bästa!! ? Så himla kul och passar dig perfekt med ditt stora hjärta som brinner för att hjälpa. Som vill göra skillnad..Lycka till ???

  69. Linda 26 januari, 2019 on 11:26 Svara

    Bamsegrattis! ⭐️❤️⭐️

  70. Sus 26 januari, 2019 on 11:39 Svara

    Största grattiset! Du känns som klippt och skuren för tjänsten! Go girl!!!

  71. Susanne 26 januari, 2019 on 12:00 Svara

    Men grattis! Det jobbet kan jag tänka mig passar dig bra! Lycka till! Kram Susanne

  72. Lina 26 januari, 2019 on 12:10 Svara

    Stort Grattis till dig och till Cancerfonden. Detta kommer att bli jättebra!

  73. Mia 26 januari, 2019 on 12:17 Svara

    JÄTTEBRA och grattis Lotta ! skönt att du lämnar den skittidningen du jobbar på. Har läst den hos frissan bara och får ta fram skämskudden ofta. Fruktansvärda reportage som ingen har intresse av.
    Nu kommer du på din rätta plats, tror du kan göra mer nytta där och slippa alla dessa meningslösa reportage om ska b-kändisar och annat skvaller.
    STORT GRATTIS till dig.
    Kram

  74. lenah 26 januari, 2019 on 12:20 Svara

    GRATTIS LOTTA!!!
    Sååå dj-kla roligt. Har som läsare av din blogg länge tänkt ”när händer det”…först kom skilsmässan…då har jag tänkt ”räcker nog inte med det”. Äääääntligen är du på gång med nytt jobb. Förstår att du kliver ur din comfort zone, så är det ju, gläds med dig över möjligheten att utvecklas ytterligare. Blir kanske inte alltid så enkelt (tror jag inte att du tror heller) men låt det ta tid. Kika i backspegeln varje halvår under första året sen kanske var 3:e månad så kommer du se din utveckling över tid. Det här blir riktigt bra.
    Lycka till och kramar

  75. Hope 26 januari, 2019 on 12:58 Svara

    Vad roligt Lotta!
    Ett stort grattis❤️

  76. Monica 26 januari, 2019 on 15:15 Svara

    Stort Grattis och Lycka till med ditt nya jobb och ditt nya liv. Det kommer naturligtvis att bli annorlunda men det känns som klippt och skuret för dig.
    Själv bytte jag arbete vid fyllda 60. Jättetacksam att det finns chefer som inte tittar på ålder utan på vad man kan tillföra. Och nu njuter jag i fulla drag och tycker jag fått en vinstlott. Jag är också lycklig över att min chef tycker detsamma.
    Så kommer det säkert också att bli för dig. Du är perfekt för det nya jobbet.
    All lycka till dig.

  77. Moan 26 januari, 2019 on 15:59 Svara

    Vilken glad överraskning!
    Ett stort Lycka till och jag ser fram emot att läsa om ditt nya jobb och hur det går.
    Grattis!

  78. C 26 januari, 2019 on 16:08 Svara

    Stort Grattis till nya jobbet Lotta! Du verkar vara en varm och godhjärtad människa och nya jobbet kommer passa dej som hand i handske <3

  79. Anneli 26 januari, 2019 on 17:40 Svara

    Grattis. Du om någon är rätt för detta jobb. Massa nytt att lära men det kommer du att fixa galant. Stort lycka till i framtiden.

  80. marianne 26 januari, 2019 on 17:52 Svara

    BRA att du lämnar den glassiga världen och blir vuxen

  81. Lena 26 januari, 2019 on 18:59 Svara

    ❤️ Stort Grattis ❤️
    och äntligen

  82. Kristina 26 januari, 2019 on 19:21 Svara

    Vilket oerhört fint inlägg. Så bra du förklarar utan att förkasta något. Önskar dig all lycka till i ditt nya arbete där jag tror du hamnar precis rätt. Kram

  83. Kristina 26 januari, 2019 on 19:22 Svara

    Vilket oerhört fint inlägg. Så bra du förklarar utan att förkasta något. Önskar dig all lycka till i ditt nya arbete där jag tror du hamnar precis rätt. Spännande få följa dig i framtiden.
    Kram

  84. Christina Hulin 26 januari, 2019 on 19:45 Svara

    Jätte grattis Lotta?Puss kram Kia ( ängeln Simons mamma)

  85. Marie 26 januari, 2019 on 20:29 Svara

    Grattis!!! Rätt person på rätt plats. Du kan ju relatera till det hela med den erfarenhet du har tvingats att gå igenom. Grattis igen ???

  86. Lena 27 januari, 2019 on 00:26 Svara

    Jag har följt dig i många år. Önskar verkligen lycka till med nya jobbet . Hoppas du får ett här.igt eget liv med Lenox ,vänner och okyssta grodor. Prins runt hörnet . Vem vet ? Kram på dig.
    Lena

  87. Anna F 27 januari, 2019 on 09:15 Svara

    Yes! Så roligt och ett så viktigt arbete som väntar. All lycka till dig.

  88. Ullis 27 januari, 2019 on 11:50 Svara

    Bytte också jobb i höstas. Hade varit 17 år på samma arbetsplats. Tycker det har varit lite tufft. Man har gått från att ha varit den som kunnat mycket till att känna sig otroligt korkad många gånger. Jag saknar m8na gamla kollegor och blir inte riktigt insläppt i bubblan på min nya arbetsplats. Men…jag hade omöjligt kunna jobba kvar på min förra. Jag var såå klar och jobbet sög mer än det gav. Så jag är glad ändå att jag hoppade. Har insett vid 45 års ålder att man själv är ansvarig för sin egen lycka och måste göra de förändringar som krävs. Tycker du gör helt rätt Lotta.

  89. Carina Sjögren 27 januari, 2019 on 14:38 Svara

    Vad roligt!
    Stort lycka till med nya jobbet!
    Kram Carina Sjögren

  90. Hanna 27 januari, 2019 on 16:59 Svara

    Underbart Lotta.
    Grattis som tusan!
    Ser fram emot att fortsätta följa dig och din resa. You go girl!

  91. Babs 27 januari, 2019 on 21:03 Svara

    Grattis bästa åldern att byta jobb. Stort Lycka Till.

  92. Lotta 27 januari, 2019 on 22:24 Svara

    Stort Grattis! Kör Lotta, kör! Det är så nyttigt att byta jobb ibland. Framför allt för att inte bli ”för van och bekväm”. Tänk att få lära sig något nytt … inte tokigt alls:-)
    Cancerfonden har gjort ett riktigt kap??

  93. Martina 27 januari, 2019 on 23:53 Svara

    Grattis till nya jobbet! Lycka till!

  94. Biggan 28 januari, 2019 on 03:09 Svara

    Vad häftigt, Lotta! Och modigt! Att byta jobb. Att hoppa från det invanda trygga ut i det okända djupet. Jag lämnade själv ett tryggt, bra och framgångsrikt jobb efter 15 år. På nya jobbet låg jag lite lågt i början men redan efter ett par veckor kände jag att shit, jag borde ju bytt för länge sen!
    Hoppas det blir så också för dig. Tror du är som klippt och skuren för ditt nya jobb.
    Önskar dig varmt lycka till!

  95. Yvonne 28 januari, 2019 on 14:07 Svara

    Så kul Lotta att du törs byta jobb. Vilken tur för Cancerfonden att de valde dig! Du kommer att passa som handen i handsken.
    Har läst din blogg flera år och det hoppas jag kunna fortsätta med.
    Hälsn från ett kallt Luleå

  96. camilla 28 januari, 2019 on 17:19 Svara

    Hej Lotta och STORT GRATTIS!!!
    Du kommer inte att ångra dig en sekund. Du kommer att känna att du gör något viktigt varje dag.
    Jag bytte (karriär) själv för ett halvår sedan från förbutiksansvarig inom handel till förskola, barn
    1-3. Jag har inte ångrat mig alls utan är glad varje dag att få umgås med dessa underbara ungar.
    Har följt din blogg i flera år. Jag skiljde mig ett år innan dig är 53, det har varit väldigt givande att följa dig på din resa.
    Önskar dig STORT lycka till.
    Stor kram Camilla

  97. Babsan 28 januari, 2019 on 17:21 Svara

    GRATTIS Cancerfonden! En bättre medarbetare än Lotta G kan ni inte få!
    Och JÄTTESTORT GRATTIS till dig Lotta!!!!
    Blev både tårögd och glad när jag läste denna fina nyhet om ditt byte av jobb.
    Stor kram från mig och Lycka till!

  98. Babsan 29 januari, 2019 on 12:01 Svara

    Hej!
    Kom på en till sak, som är väldigt bra!
    Nu kommer jag aldrig mer glömma att betala in mitt bidrag till Cancerfonden eller att köpa lotter som present till nära och kära!
    En till stor kram till dig från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *