VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MICROBLADING

I samarbete med Brows by Susan

Jag har länge funderat på att göra en microblading, även kallat 3D bryn eller mikrobladsteknik. Det är den senaste metoden för kosmetisk tatuering och tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån.

Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras.

Jag har, som många andra i min ålder, plockat mina egna ögonbryn hårt på 90-talet då de skulle vara tunna och smala och sedan dess är de helt ojämna och tunna. Jag letade runt på nätet länge och gick på rekommendationer då det ändå är en tatuering som ska sitta och man inte vill inte gå till en oerfaren behandlare utan någon som är certificerad och ordentligt utbildad.

Jag fick många rekommendationer på Susan på Söder, Brows by Susan, och väl på plats mätte hon mitt ansikte och min benstruktur för att exakt hitta min egen, naturliga form på brynen. Sedan ritade hon noga upp, det tog drygt en timme att sätta formen så jag blev nöjd. Den här tekniken gör att det ser ut som om du har egna hårstrån (jag har knappt några) Ni ser på bilderna hur otroligt äkta det ser ut.

Sedan börjar hon själva tatueringen, Det känns lite men ingen direkt smärta. Man kan lyssna på musik eller en podcast för man ska inte prata utan måste ligga still då det är viktigt för att det ska bli exakt.

De första  dagarna är brynen väldigt mörka tills överskottsfärgen släpper. Man ska smörja dem med vaselin i drygt en vecka och sedan komma tillbaka för att göra en sista touch up. Sedan sitter det drygt ett år beroende på om man solar, då blir de fortare blekta, eller svettas, tränar mycket.

Jag är supernöjd. Behöver inte fylla i dem varje morgon. De ser ut såhär nu och är även nöjd med färgen. Susan tittar på din egen hår och ögonfärg när hon bestämmer färg.

Nu finns en rabattkod för er som funderat på det här. Den gäller till sista maj och är på 10 %. Uppge LOTTA om du bokar. Klicka här


Kommentarer


  1. Paulina 21 januari, 2019 on 08:33 Svara

    Åh vad snygga de blev! Jag skulle också vilja fixa mina. Synd man bor så långt ifrån duktiga Susan?

  2. Sandra 21 januari, 2019 on 11:10 Svara

    Så snyggt!!

  3. Agnetha 21 januari, 2019 on 14:39 Svara

    Wow, snyggaste brynen hittills som jag sett!

  4. Mia 21 januari, 2019 on 15:01 Svara

    Men, vad snyggt! Ser ju verkligen ut som riktiga bryn. Kanonfint!

  5. Catarina. 21 januari, 2019 on 22:06 Svara

    Gjorde mina i Ystad för 4 år sedan o är mkt nöjd. Eftersom jag är äldre (> 60) , så håller de än.

  6. Ewa 22 januari, 2019 on 18:08 Svara

    Wow!!!! Det var de snyggaste ögonbryn jag sett under det senaste året! Så naturtrogna och fina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *