VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TID HOS BOBBY

I samarbete med Bobbys Hårstudioimg_9147.jpg

Det var dags att gå till Bobby och Tilda på Bobbys hårstudio. Sisådär 2 månader sedan och det röda har börjat smyga sin in, borta är de kalla tonerna. Det här är mitt egna hår. Det har växt väldigt mycket när jag har Hairtalk extensions. Det skyddar det egna så det kan växa utan att slitas, i lugn och ro.

img_9149.jpg

Tilda valde att göra mig mer slingad med ganska ljusa slingor, blandad med bruna extensions. Vi beställde tre paket. Ett ljus och två bruna och så blandade vi. Här fäster hon en ljus slinga.

Sedan färgade vi botten, jag blir grå vid tinningarna, min bror är väldigt gråhårig och mamma också. OCH DET ÄR INGET FEL PÅ DET. Men jag har absolut ingen lust att ha grå tinningar. Tycker helt enkelt inte att det är så fint.

img_9157.jpg

Klar och färdig. Ganska exakt samma längd som mitt eget hår. Lite utfyllnad bara och en finare, helare och kallare färg.  Tilda klippte igenom hela håret och tog bort slitna toppar, så skönt.

Bobby har precis kommit hem från Thailand med sin man Jimmi där de varit under jul och nyår.

img_9161.jpg

Alltid väldigt mysigt att komma hit. I morgon är det fredag och jag är fortfarande sjuk., Hostar som en demon, smittar väl inte antar jag, efter en vecka men sover inget vilket gör att jag inte blir riktigt frisk.

Helgen bjuder på träff hos mig med vänner och sedan ut på stan.


Annons

Kommentarer


 1. Mia 11 januari, 2019 on 10:43 Svara

  Du kan väl inte vara sjuk om du kan jobba och festa med vänner i helgen . Förkyld skulle jag kalla det och då hör hosta till.
  Ta det lugnt i helgen för att kurera dig med lugnet hemma.

 2. Elsa 12 januari, 2019 on 00:06 Svara

  Så jättefint ditt hår blev!
  Själv har jag nyligen snaggat mitt hår ner till 2 mm, det som fanns kvar av det. Jag lider nämligen av sjukdomen alopecia, som det inte skrivs så mycket om men som jag inte är ensam om.
  Nu blir det luftigare med peruken på, och om jag vågar, utan peruk till sommaren.
  Om Bobbys hårpiller hade hjälp hade jag beställt, men det finns tyvärr ingen bot mot detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *