VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FINT I SOVRUMMET

Jag vet att jag håller på med detta boendet och byggandet. Och som jag sa tidigare. Man kan inte ha bråttom när man skapar ett hem. Men det hade jag.

Jag sålde mina sängbord och fann de här hos By Crea. Svensktillverkade och handgjorda, extra kul förstås! Och man kan bestämma själv hur man vill ha dem. Bestämma färg på låda, knopp, läderband och skiva. Väldigt moderna men ändå…inte. Snyggt med de här skinnbanden under för tidningar och böcker.

Det är väldigt fint med de här färgerna. Brunt, rost, beige och svart. Och när Soraya frågade mig om jag jobbade med inredning blev jag full i skratt men smickrad. Jag har alldeles för dåligt självförtroende för det. Men att skriva, att använda pennan är jag trygg i. Jag vet att jag kan skriva.

När någon berömmer mig för annat har jag ofta svårt att hantera det. Tänker att de ljuger eller att det finns någon hållhake. Herregud, vid en ålder av 52 borde man bara njuta när de där komplimangerna kommer och inte vara så ängslig.

Lennox hos Threst. I morgon börjar skolan. Han har helt vänt på dygnet. Somnar 2, vaknar 13. Saknar honom så när han inte är här. Tänder alltid alla lampor i hans rum. Tycker inte om när det är mörkt därinne. När blir det bättre?


Kommentarer


 1. Lena 9 januari, 2019 on 21:40 Svara

  Hej! Du har ju så fint tycker jag! Förstår din längtan efter din son.Har själv lite erfarenhet av att ha barnen varannan vecka! Det är tufft både för barnen och oss föräldrar. Ha en bra vecka och en stor Kram ?

 2. Isa 9 januari, 2019 on 23:41 Svara

  Jag skulle utan att tveka en sekund låta dig från fria händer och inreda mitt hem!! Din stil är SÅ mitt i prick när det gäller min egen smak men jag har tyvärr inte samma talang som du. Absolut något du skulle kunna satsa på!

  Tända lamporna i tomma barnrum är ett av många sätt att hantera barnlösa veckor. Vet inte om man vänjer sig, snarare tvingas förhålla sig.

  Tack för en fin och ärlig blogg som är som en påse Gott och blandat – precis som livet självt!

 3. Carro 10 januari, 2019 on 06:13 Svara

  Det blir aldrig bättre. Inte för mig iaf. Snarare värre för varje år. För mig har det nu gått 4,5 år.

 4. Cath 10 januari, 2019 on 11:40 Svara

  Olika det där, själv har jag böcker på sängbordet men annars vanliga krämer till ansikte, fötter, ett vattenglas , ögondroppar och ett serat. Inga skor iaf ? de står i hallen eller garderoben. Läser du tidningsalbumen eller är de för prydnad? Det är snyggt men känns väldigt opersonligt men ingen vill väl visa upp sitt ”byk”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *