VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TILLSAMMANS-MOT CANCER

En sådan fin gala igår. Tittade du? Jag bjöd med min fotograf Malin. Vi jobbar inte längre tillsammans men har ju stått på alla jordens Röda mattor  under 17 år och känner varandra väldigt bra. Så härlig att få göra något med henne ”privat”även om jag gjorde lite intervjuer innan.

Det är skönt för man behöver inte se till att hon inte har tråkigt. Hon sköter sig själv, pratar med de andra fotograferna, med kändisarna, det här är ju Malins hemmaarena lika väl som min.

Det var en fantastisk fin gala med många starka inslag. Molly, 19, med obotlig cancer. Och fler som man bandat i fina intervjuer, Nedan uppträder Jonas Gardell.

Jag får dåligt samvete över att jag inte gråter. Sneglar ängsligt påg alla andra som sitter med tårarna rinnande och fast jag är så pass gammal nu att jag borde slutat jämföra mig oavsett vad, med andra, så gör jag det ändå.

img_9333.jpg

Peter Haber och Lena T Hanson,

Men så pratade jag med Jennifer, Generalsekreterare på Min Stora Dag och hon sa något klokt och förmodligen helt sant. Att de flesta på galan är livrädda när de ser inslagen om döende mammor men att jag redan bott i den där rädslan.

img_9355.jpg

Programledarna Soraya och Bengt

Levt den, känt den, rullat runt och bott i den under flera år och därför blir jag inte lika påverkad. Och det är klart att det är sorgligt. Det är för jävligt alltihop förstås, men på något vis är jag mer vän med rädslan.

img_9368.jpg

Albin Lee Meldau med den mest fantastiska röst jag hört.

Vi fick bra platser, nära scenen och vilken ära det måste få vara att jobba på en organisation som just Cancerfonden, varje dag kämpa för att botemedel ska hittas, färre ska dö av sin sjukdom och att prevention och information alltid måste vara tillgängligt.

Malin skjutsade hem mig och nu sitter jag här efter en dag på jobbet. Rätt sjuk och risig. Värre än i helgen tyvärr.

 


Annons

Kommentarer


 1. Martina 8 januari, 2019 on 23:32 Svara

  Vilken snygg klänning du har, du är jättefin i den!

 2. Ida 9 januari, 2019 on 21:54 Svara

  Jag tror som du. Du har levt i den rädslan andra bara kan ana..💕
  Snygg som få är du i den klänningen😍
  Var kommer den ifrån?
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *