VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MELLANDAGARNA

img_9013.jpg

Jag har verkligen tagit tag i mina relationer med vänner. Det var under en period med Jonathan som har kände att vi stängde in oss lite mycket och att jag höll på att göra samma misstag som med Threst, tappa dem.

img_9005.jpg

I mellandagarna, i söndags mötte jag Cathrine och Miki på La Ventura. En så fin restaurang på Sveavägen bredvid Hard Rock. Jag var bakfull som en gris efter att ha kommit hem klockan 5:30 från nattklubben Rose men beställde in vegetariskt och en lättöl.

img_9009.jpg

Sedan satte vi oss och tog kaffe uppe vid foajén. Satt där länge och pratade om allt mellan himmel och jord. För oss som lever varannanveckas liv blir det väldigt maxat den där tiden man kan. Då  passar man på att boka upp träff med vänner medan den andra veckan finns det ju inget utrymme alls för sådant.

img_9015-1.jpg

Cathrine tog bussen hem till Östermalm där hon bor och Miki skjutsade mig till T-banan. Ja, det känns bra att jag tog tag i det där igen. Så lät att man bara går upp i sin partners vänner och tappar sina egna och sitt eget liv när man lever i en relation. Jag vill aldrig mer hamna där.


Annons

Kommentarer


 1. Chatarina 6 januari, 2019 on 03:09 Svara

  Otroliga människa! Vill också se ut så om jag skulle vara bakfull som en gris 😃

 2. Carh 6 januari, 2019 on 10:23 Svara

  Frågan är ju varför man hamnar där? I mina relationer har jag alltid vårdat mina vänner som själva har kommit och gått pga sina respektive. Man har dugt att vara med då partnern varit bortrest eller jobbat. Sen då skilsmässan knackat på dörren så kommer de tillbaka igen. Jag har också alltid presenterat vänner för varandra, vilket få gör och har någon nyskild dykt upp så har de alltid varit välkomna att hänga på, sen blir de kära på nytt och försvinner. Jag har aldrig begripit vad som är så heligt? Har man varit ihop i många år så är det väl himla skönt att inte alltid vara tillsammans? En kväll själv hemma medan den andre är ute, kan vara guld värd.
  Kul för dig Lotta att dina vänner finns kvar, var rädd om dem.

 3. Mia 6 januari, 2019 on 11:58 Svara

  Håller med dig om det där med vänner. Jag har haft ganska bra kontakt med mina vänner,både barn/ungdomsvänner och nyare vänner under alla år. Ibland sporadiskt men vi släppte aldrig varann helt.
  Plötsligt dog min man , helt oväntat, och då såg jag verkligen hur mkt vänner betyder. Det är några år sedan nu ,men jösses, vad dom betytt mycket för mig. Så mysigt med med dessa tjejer, eller ska jag kanske säga tanter,
  Ha ett riktigt bra 2019 !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *