VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN POD

Jo. Jag ska börja podda. Väldigt sen på bollen men nu har ju poddandet blivit etablerat och många banat vägen. Så. Vad vill ni höra?

Det skulle vara väldigt roligt att få veta. Jag mailade personen som ska hjälpa mig och gav förslag på vad den ska innehålla.

”Varannaveckas livet, singel och äldre, tonår, om polariseringen i samhället, om drömmarna som aldrig blev av”, svarade jag.

Sedan ställde jag frågan på Instagram och det är precis det man vill höra tydligen.

Nu. På bussen till Örebro


Annons

Kommentarer


 1. Cath 9 december, 2018 on 09:42 Svara

  Hade för mig att du inte gillade poddar? Varför har du ändrat dig? Jag har försökt lyssna, men tyvärr, hysteriskt fnitter och reklam eller så tråkigt så man dör. Känns bara som folk gör det för sitt eget ego. Det är säkert min ålder men jag fattar verkligen inte grejen, om man bara vill lyssna på sånt som är värt att lyssna på, så finns det ju fortfarande radio

 2. Karin 9 december, 2018 on 12:58 Svara

  Jag tycker nog att du istället för att trappa upp med mer arbete, borde trappa ner. Man lever bara en gång och inser man inte det så kan det livet man just nu har bli väldigt kort.

 3. Erica 10 december, 2018 on 13:03 Svara

  Ja! Kommer absolut att lyssna! Längtar och behöver en ny podd! De flesta andra har jag ju lyssnat mig less på redan!!

 4. Carina 12 december, 2018 on 19:55 Svara

  Kul kanske, men jag tänker ytterligare en sak som du ska pressa in i schemat, där du ska prestera och sätta ännu mer press på dig själv. Är det så klokt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *