VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

JULBORD 2018

Mitt 17:e år på tidningen, eller kan det vara 18:e? Jag är osäker. Igår stängde vi av datorerna vid 14:30 för att samlas i sofforna och fura jul. Lekar, som jag hatar, stod på schemat. Kan vara något avsett värsta jag vet, att tvingas till något, fösas ihop i grupper och prestera. Det kryper i hela kroppen på mig.

Det är väldigt många nya på jobbet. Det senaste året har det säkert kommit fyra nya. Det här är Stina, Jag älskar Stina. Det sitter aldrig fast, kan ta alla och är glad och positivt  och duktig. Jobbar lite för mycket bara, Och det har jag sagt till henne. Och till cheferna, Det kan vara väldigt mycket mamma i mig ibland.

Tänk om man kunde tänka lika gott och vara lika rädd om sig själv.

Pontus Varg, son till Bert-Åke Varg och jag hamnade i samma lag. Vi har jobbar länge tillsammans. Pontus jobbar på Hänt Extra men vi är ju sammanslagna nu. Hänt Extra och Hänt i veckan och jobbar som en stor redaktion.

Angelica och så helt nya Hanna-Fina som började förra veckan. Vi vann inte pepparkakshustävlingen men drack glögg, öl och åt knäck så det stod härliga till.

img_8243.jpg

Aggie, eller Agnethe på Snaps där vi hade julbordet. Jag åt och tog mig sedan direkt hem. Några gick vidare och det var ett lite slitet gäng som var på jobbet i morse.

I morgon 12 tar jag bussen till Örebro. Där ska jag, Sussi, Lena, Maria och Bettan äta mat på Bettans restaurang Ingeborgs. Sedan sover jag hos Sussi. Det ska bli supermysig.

Men nu ”Idol”, Och Kadiatou ska vinna!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *