VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FREDAGSFEELING

Minns ni Anna? Vi var på besök på hennes lantställe på Rummarö i somras. Hon bor ganska nära mig på Enskedefältet. Man och två barn. Och en svart katt. Det blev en enkel hederlig tacomiddag. Tidigare hade jag inte så ofta gäster då det var Lennoxvecka. Jag tyckte han och jag skulle hitta våra rutiner men på senare tid bjuder jag oftare in till enklare vardagsmiddagar.

Nej, det är i inga trerätters-menyer med lågtempad oxfilé. Det går bra ändå.

Eftermiddagen består av jobb. Jag ska skriva ett blogginlägg för en talarförmedling, blogga, och bara softa. Vi sov till 12 Lennox och jag. Älskar, älskar att han gillar att sova som jag.

Det är skönt att numera ha ett skrivbord att jobba vid.

I morgon väntar traditionsenlig julglögg hos familjen Nelsson i Segeltorp.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *