VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SNÄLLKALENDERN

Jag brukar lyfta Snällkalendern,  en alternativ julkalender. Tycker det är en fin sak att låta barnen öppna varje dag fram till jul men även många vuxna skulle behöva göra det.

Snällkalendern är en julkalender som utmanar dig att göra något snällt varje dag hela vägen fram till julafton och bakom varje lucka gömmer sig något litet men snällt som du måste utmana dig med. Fint och bra. Alla överflödiga pengar går tull Friends organisation mot mobbning.

Du kan köpa den på COOP, 7 eleven och Telia eller på Friends hemsida här. 

På fredag kommer Lennox. Och Anna, en vän på middag. Och på söndag är vi bjudna hem till Johanna och Putte Nelsson på traditionsenligt 1:adventsfika. Mysigt. Tror det är mitt tredje år där. Har ju ingen bil så måste bara lösa hur jag tar mig till Segeltorp kommunalt.


Annons

Kommentarer


  1. Pernilla 28 november, 2018 on 21:52 Svara

    Buss 163 går från Svedmyra till Fruängen. Från Fruängen går det bussar mot kungens kurva, så nån av dem bör gå förbi nära dit du ska:)

  2. Karin 29 november, 2018 on 10:41 Svara

    Segeltorp ligger ju på rätt sida från dig. Ska väl inte vara svårt att ta sig dit. Stockholm har världens bästa kommunikationer, säger jag som flyttat från Stockholm men fortfarande tycker jag det är jättelätt att ta sig fram kommunalt i Sthlm.

    Ha en fin advent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *