VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BUBBEL- RENSNING OCH TJEJERNA

Jag har rensat kläder, dels mina egna som jag lämnade till kvinnan som brukar sitta utanför T-banan. Lennox kläder blir hämtade här i morgon av en kvinna vars son på 13 år ska få komma hit från hennes hemland och hon har inte så att hon kan köpa på sig varmare kläder till honom.

Fint att få bjuda in henne, kanske hon har tid att prata lite. Berätta. Möten. Hur de kan berika oss. Jag går alltid in på Facebook och lägger upp bild på vad som ska skänkas till  Al tadamo eller Familjehjälpen. Så många som inte ens har möjlighet att klä sina barn inför vintern.

När Lennox kom i fredags ville han gå på bio. Och jag med. Vi tog oss in till stan vid 20 för att se skräckfilmen ”Halloween”. Mysigt. Popcorn och godis och hela stora salongen fullsatt. I går kom Pia, Faiza och Farthoun hit för middag. Jag brukar inte ha så mycket middagar på Lennoxhelgerna, vill vika dem åt honom men har tänkt om. Tror det är bara bra om vi hänger med vänner.

img_7224.jpg

Och också glad att Lennox ibland vill sova hos mig. Loppan ligger ju alltid emellan oss.

I somras bestämde jag mig för att claima tillbaka mina vänner. Hade inte vårdat dem under min relation med Threst på 15 år i princip, bara gått upp i hans vänner (som sedemera blev mina förstås).

Men nu kommer de åter i alla färger och former. Ingen nämnd, ingen glömd.

Superhärlig kväll. Vi drack bubbel och åt sushi, jag bakade en kladdkaka till efterrätt. De stannade till 01. Lennox försvann till en kompis och sedan somnade vi i min säng. Idag har jag varit på Jysk och köpt nytt duntäcke och bara tagit det lugnt.

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *