VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VÄRT

Många är förvånade över att jag alltid klagar över att jag har för mycket att göra. Att jag, som har en hel vecka för mig själv borde ha massor av tid över.

Jag håller ju på med flera saker som jag gör helt på frivillig basis. Jag och Henrik Östman som tidigare jobbade på Läkarmissionen, slipar på en sak som gör gott för andra.

Jag gör samarbeten ibland, bilder som ska tas, texter och länkar som ska upp på respektive plattform på exakta datum.

Jag får ska göra en intervju med Palema, föreningen för Panceas-cancer. Upplåta min blogg till det. Det tar tid och engagemang att läsa på och hitta bra frågor.

Jag försöker hitta en organisation som jobbar med albinos i Afrika. De behöver fokus.

Min smyckekollektion KABALE behöver utvecklas. Nya smycken till stöd för Emma i Uganda.

Sedan blogga och driva Instagram varje dag och ett lite mer än 100 vanlig jobb.

Det är värt det. Men jag får skäll av min vän Lina ibland. ”du måste sluta säga ja till allt och börja ta betalt för saker, du skulle vara rik om du tog betalt för det du gör”

Lunchen igår med Henrik var bra. Det går framåt.

Ikväll middag hos mig med Pia, Lennox och Faiza.


Annons

Kommentarer


 1. Johanna 3 november, 2018 on 18:26 Svara

  Du är fantastisk, ville bara säga det! Ha en fin kväll! 💕

 2. Anna 3 november, 2018 on 20:50 Svara

  Shule ya furaha, en skola i Tabora som arbetar mycket med albinos. Kanske kan vara något 😊

 3. Cath 4 november, 2018 on 18:38 Svara

  Vet inte vilka de här ”många” är? Syns inte bland de få kommentarerna iaf men det kan ju vara sin släkt och dina vänner förstås. Jag tänker mer på att du brukar vara så trött och det är väl inte undra på då du har så många järn i elden. Men om du, enligt dig själv, alltid klagar över att du har mycket att göra, jobbar gratis och ständigt är trött så är det svårt att förstå att det är värt det? Var rädd om dig bara!

  • vimmelmamman 5 november, 2018 on 20:04 Svara

   Tack snälla, det ska jag jag vara. Kram

   • Cath 5 november, 2018 on 20:06 Svara

    ❤️

 4. Maria 4 november, 2018 on 18:59 Svara

  Det är lite trist, att framgång ska mätas i pengar liksom. Jag jobbar fläckvis ideellt, har alltid gjort. Mycket ibland, lite ibland. Till stor del för att jag tror på männniskans vilja att göra gott utan egen vinning, men också för att det ger mig sån ENERGI att vara bland andra som också är där och gör något BARA för att man vill. Inte för pengarna, lönen, osv. Det är så befriande! Så jag måste göra reklam för Galakvällen i Lund 14/12 Vi gör Världen Bättre, till förmån för Musikhjälpen 2018. https://www.facebook.com/varldenbattre/
  http://www.varldenbattre.se http://www.scouterstottar.se

 5. Maria 4 november, 2018 on 20:06 Svara

  Jag ser fram emot intervjun med Palema ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *