VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DETTA TAROANDE

Jag glömde berätta. Camilla hade bokat en spådam, kanske inte rätt namn men ändå. Hon kom i söndags kl 10 och medan vi andra samlades på golvet i köket, fick vi gå in till henne, en och en.

Jag hade tre frågor jag ville ha svar på. Mitt jobb. Mitt arv och hur Lennox framtid skulle te sig.

Hon la kortet framför sig. Flyttade runt dem och faktisk sa två saker som den kvinna jag hade här hemma en fredag sa.

Att jag skulle bli egen, driva eget företag som hon såg framgång i. Hon såg en flytt. Och att jag det inte skulle bli riktigt som jag trott med arvet.

Nu sa hon förstås en massa andra saker som jag behåller för mig själv.

Vi fick även en tavla var av Camilla. Broderar av riktiga korsstygn. Och känner man henne så är det här väldigt mycket hon.

Snart fredag. Lennoxvecka och Pia och Faiza kommer på middag.


Annons

Kommentarer


 1. Face 1 november, 2018 on 19:32 Svara

  Lotta, älskar din blogg 💞 Har tänkt skriva till dig: när den där spådamen pratade om att du skulle bli gravid tänkte jag att hon såg framtida barn i ditt liv. Att du ska träffa ngn med småbarn, lite motvilligt från din sida då du tycker det är skönt med stort barn. Inte att du ska bli gravid. Jag har spått vänner mkt i teblad och brukar ha en stark inre röst. Har jag rätt och du träffar ngn med barn ska jag kanske börja spå professionellt😂 Kramar

 2. Anette 3 november, 2018 on 08:56 Svara

  Tarot…..blev också siad att jag skulle bli med barn.
  På sätt och vis, hundvalp som blev min städiga följeslagare och beter sig som en dotter.

  Så allt kan säkert tolkas.

  Hursomhelst tror jag det är bättre att bara leva utan att behöver en GPS ang framtiden. Det blir lätt självuppfyllande profetior och det är inte bra. Dessutom påverkar det väldigt vem som läser av. ….

 3. Susanne 4 november, 2018 on 20:34 Svara

  Så härliga möten med er alla den helgen ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *