VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LIVETS HELG

Jag vet att jag sagt att vi inte skulle lägga upp något från helgen men några bilder från livets härligaste helg måste och får jag bjuda på. Vi har hadt det så magiskt mysogt. Nio tjejer, massor med mat, bubbel och vin och så bara mysbyxor och raggsockor.

Camila överassskade sin syster från Görteborg med att bjuda in den andra systern Rita, som bor i Hong Kong. Vi hade inte hunnit fram och missade sjölva överraskningen men förstod att det var mycket glädjetårar och lycka.

Kan vara världens finaste hus.

Jag och Tanja sov  i gästhuset. Här nedan systrarna kärlek.

Och det har lagats mat. Vi har ju haft en fantstisk matmänniska med oss, Eleonora som precis släppt sin femte kokbok Flexitarianens kokbok:mycket grönt, lite kött.

img_7009.jpg

Det har konstant eldats och pratats om allt mellan och jord. Och framför allt skattats. Herregud så vi har skattat.

img_7044.jpg

Åh så gott vi har ätit och turas om att diska och plocka undan. Maskinen har gått varm.

img_7052.jpg

Rita, vilken människa. Hon har peppat mig till en massa bra saker i helgen som jag kommer ta med mig. Så klok och varm.

img_7054.jpg

Och Lena, så jädrans rolig.

img_7046.jpg

Att ha med en hund höjde ju mysfaktorn ytterligare.

img_7003.jpg

Att bara få träffas och hänga två dagar ute på landet har varit väldigt härligt. Inga krav, inget fix, vill man somna på soffan en stund så gör man det, vill man gå en promenad gör man det, inga förvänningar och hej och hå som jag annars kan tycka det ibland blir när man samlas.

Tack generösa, fina Camilla som alltid öppnar upp sitt hem och låter en få vara precis den och där man är. En gåva att få ha dig i mitt liv.

 Day

Ikväll är jag bjuden på middag på The lobby. VälgörenhetsorganisationenWangaris och så fick jag frågan av Pias dotter Kim, om jag ville tipsa om Day by Mikkelsens utförsäljning.


Annons

Kommentarer


 1. Annelie 29 oktober, 2018 on 17:55 Svara

  Så härlig helg
  Avis
  Precis så som det ska vara
  Kravlöst och genuint
  Älskar din blogg
  Kram från 47 åring i Alingsås

 2. Helena 30 oktober, 2018 on 14:07 Svara

  Så otroligt snygg kappa😊Vill ha!
  Följer dig varje dag/Kram

 3. Moan 31 oktober, 2018 on 17:57 Svara

  Ett härligt tjejgäng i ett härligt hus, kan inte bli bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *