VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÖSTNYTT

I annonsamarbete med Cubus

Hösten är ju här och kylan med den. När mamma var hemma hos mig nyligen log hon av igenkänning till min teddy-rock. ”Sådan hade jag när du var liten”, sa hon. Jag har valt ut några favoriter ut Cubus nya festkollektion. Rocken fastnade jag för direkt, färgen är så väldigt fin och för en gångs skull är den lång! Annars tycker jag alltid generellt att rockar är för korta.

Facetune_21-10-2018-17-00-13

Rocken hittar du här

Sedan föll jag pladask för den här lilla festblåsan i paljetter. En klassiker och dessutom med lång  ärm vilket är svårt att hitta. Så snyggt med kort längd med långa ärmar. Ja, ni fattar. En riktig nyårsblåsa, Dessutom har den axelvaddar vilket är fint. Paljettklänning hittar du här 

Facetune_21-10-2018-16-56-40

Sist men inte minst gillade jag den här kavajen och fina spetslinnet. Gillar att kavajen är herrig, och tog en lite större storlek. Överlag är det snyggt med kavaj till slitna jeans och höga stilettklackar.

Facetune_21-10-2018-16-58-17

Alltså att klä ner något. Att tex bära ett par skinnbyxor till en vit, enkel T-shirt, eller sneakers till sammetsbyxor och stor collegetröja. Att bära ett skinnjacka till trasiga jeans är inte lika snyggt som att bära den till en svart klänning eller kostymbyxor. Är ni med? Kavajen hittar du här. Linnet hittar du här. 

Eller bära det här svarta spetslinnet till ett par slitna jeans. Bryta maskulint med feminint. Ett lysande exempel är ju en svart smokingkostym, att bära den till skyhöga pumps och röda naglar.

Unknown-4

Och min första jumpsuit, alltså en del dress. Raka, vida ben, spets upptill. Jag är ju väldigt svag för spets. Här hittar du den. (det är väldigt svårt att ta bild på sig själv i helfigur)

collage lotta gray(1)

Här får ni en kod att använda för köp. Party2018 och ger 15 % från vecka 43-45

Och vill du se hela kollektionen gör du det här


Kommentarer


  1. Per 29 oktober, 2018 on 01:58 Svara

    Det är mycket tonår kvar i dig.

    • Elsa 30 oktober, 2018 on 17:37 Svara

      Men är det inte det som är så befriande med att vara vuxen, att man bestämmer själv? Att man har rätt att ha sin egen stil och vara den unika människa man är?
      ( Säger hon som själv vill vara lika modig men är lite för mesig för att våga.)
      Förresten..finns det olika klädfack för olika åldrar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *