VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KOLLEGORNA OCH EN SPÅTANT

Kollegorna.Vi ska hem till mig. Saga, Jonna, Angelica, Stina, Aggie och Erika. Några vill köpa pizza, andra thai. Det har öppnat en helt ny thairestaurang precis där jag bor så vi delar upp oss. Och så hämtar vi pallar och sätter oss i mitt kök och äter innan Idol.

Några av oss måste hålla koll på programmet, om det händer något speciellt. Man är liksom nästan aldrig helt ”ledig” när man jobbar på Sveriges största kändistidning. Och så har vi bokat en spåtant. Jag vet inte om det är rätt namn men ni förstår.

img_6150.jpg

Så klockan 19 kom hon och började med mig i köket. Satte sig mittemot och började prata om mitt personnummer. Att det är mycket fyror i mitt liv och det är ingen höjdare, att de måste vi stänga. Hon ser mycket gråt, att jag har en dålig relation till någon nära och att jag måste försonas med den människan. Förlåta.

Hon ser Lennox, att han är mycket fysisk och att han behöver hålla på med någon sport. Och så säger hon samma sak som mediumet Regina sa till mig för tre år sedan. ”Du ska inte dölja saker för honom. Han är väldigt klok och du ska alltid vara ärlig mot honom och inte försöka gömma vem du verkligen är”, han förstår mycket mer än du tror.

LÄS MER: Reading hos Regina Lund

Vi pratar om att jag behöver få fart på mitt lilla företag, att jag har till januari på mig att göra det. Att hon ser en stor potential att kunna tjäna mycket pengar. Hon pratar om att jag har många ögon på mig. Många som är avundsjuka på mig men så säger hon att jag kommer att gifta mig och få barn! Bli gravid. Och där tappade hon mig. Hahahahaha, jag kan inte ens få barn längre.

Men hon ser att jag träffar en äldre man som jag kommer att gifta mig med och som är väldigt lugn och stabil. Jahaha. Fast nej, Jag kommer aldrig mer gifta mig.

img_6164.jpg

Tjejerna gick vid 1:15 i natt och jag tog Loppan och gick och lade mig. Har plockat undan lite och ska möta upp Sussi som kommit från Örebro. på Hotel Kung Carl. Vi ska ju sova över där, njuta av en tre-rätter och ta en drink med Maria och Lena.

Mysigt att få hänga med Sussi. En av mina allra äldsta vänner.


Kommentarer


 1. Margareta 13 oktober, 2018 on 12:11 Svara

  Du kan ju få bonusbarn… Låter spännande med den stabila mannen som ska dyka upp!

 2. LN 13 oktober, 2018 on 18:41 Svara

  Ha,ha, skit oxå att det med ”giftemål & barn” kom.. Jag fascineras av spåtanter och liknande. Är för feg för att spå mig själv, alltid hoppat det när kompisar gjort det. Väldigt konstigt eg, för jag är ingen fegis annars, men antar det är för att jag innerst inne faktiskt nånstans tror på det de säger och räds vad som kan tänkas komma..Fast spindelduken hon la ut hade hon ju kunnat hoppat över..😉

 3. Susanne 13 oktober, 2018 on 22:21 Svara

  Men som offentlig person blir det väldigt blå att bli ”spå?

 4. Fialotta 14 oktober, 2018 on 10:05 Svara

  Klart mediet har läst på om dig, spec på din blogg.
  Onödigt spendera pengar å sånt skit.

 5. Elin 14 oktober, 2018 on 11:34 Svara

  Spännande. Att du ska få ett barn till i ditt liv behöver ju inte betyda att du ska bära det själv. Det kan ju komma via adoption eller att den mannen du ska gifta dig med enligt spådomen har ett barn sedan tidigare 😉

 6. Alexandra Bylund 14 oktober, 2018 on 19:23 Svara

  Spännande med företag! Är det officiellt vad du ska göra så att du kan berätta vad det är? :)

 7. Cath 14 oktober, 2018 on 19:26 Svara

  Jag har varit på två seanser med samma medium. Samma person kom till mig båda ggr och det jag har fått mig berättat är bara sånt som jag och den döde kan ha haft kännedom om vilket är fascinerande. Sen har det väl broderats ut en del och vissa saker har jag inte alls kunnat relaterat till men för mycket har verkligen stämt för att det bara skulle bara en tillfälliget.

 8. Julia 15 oktober, 2018 on 12:55 Svara

  Hej !
  Tänkte fråga, var har du köpt soffborden?

  • vimmelmamman 17 oktober, 2018 on 08:46 Svara

   Hej. På Blocket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *