VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PUSS UNDER MISTELN

img_6025.jpg

Här står Anja Pärson och Filippa Rådin och pussas under misteln. I tordags var det dags för deras samarbete med Ellos att lansearas och Bindefeld hade stylat upp en stor sexrumsvåning på Östermalm, fyllt den med deras egna produkter i möbelväg och så var förstås Filippa och Anja på plats.

Jag ska väl tilläga att våningen är till salu till det facila priset av 33 miljoner. Ja, du läste rätt. Och den var fantastisk med rum i fil, stuckatur, vinkylare, top noch. Men 33 miljoner. Lägg ägg alltså. Grötfrukost, juicer, mackor med skina och senap och jullmusik, lite knäppt i oktober men är det lansering så måste rätt stämning till.

Den 24 oktober lanseras plaggen i butik och online. Barn och dam. Ikväll blir det mys med kollegorna hemma. Och så spåtant.

 

 

 


Kommentarer


  1. LN 13 oktober, 2018 on 02:32 Svara

    Kräks nästan på alla nya sk.lanseringar som avlöser varandra, nytt, nytt hela tiden. Var gör folk av allt de redan har undrar jag? Vad kul med spåtant, det måste du berätta mer om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *