VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HOTELL LYDMAR 10 ÅR

Igår firade hotel Lydmar 10 år. Jag har glömt bort hur mycket jag tycker om Lydmar. Det är som att komma hem till någon med extremt god smak. Vardagsrumskänsla, fantastiska, fantastiska tavlor, fina lampor, bokhyllor, färska blommor, stilleben.

Det bjöds på plockmat och drinkar, och på de olika våningarna hade de happenings. På våning 5 fanns Jonathan med sin fotoautomat Betty Booth. Nej, det var inte jag som fixat trots att jag känner VD:n Maria. Hon bokade honom och automaten ändå.

Kul med bildremsor och kul att träffa Jonathan igen! Vill du boka till bröllop, fest, eller anat event så gör det på hyra@bettybooth.se

Så himla mysig kväll. Hade gärna stannat länge men barnvecka och kom hem vid 21. Lennox hade en kompis hemma och jag hade löst matbiten, Han kan ju vara ensam men det är väldigt sällan jag gör något på en barnvecka. Att ha sitt barn på halvtid slarvar man inte bort.

Allt jag vill göra kan jag göra på den barnfria veckan. Vill inte stjäla unik och futtig tid från oss om det inte är något väldigt speciellt.

img_6073.jpg

Jag föll pladask för ett av Lydmars rum. Väldigt smakfullt.

 

Molly Hammar uppträdde, minns ni henne från ”Idol”?

img_6054.jpg

Frasse, Maria, VD för Lydmar, Micaela och Cathrine.

På lördag kommer en av mina äldsta vänner Sussi hit från Örebro. Vi ska checka in på Hotel Kung Carl mitt vid Stureplan. Äta en trerättesmiddag och njuta av deras jazzklubb för att sedan möta upp Maria och Lena. Så härligt att bo på hotell i sin egen stad.

Sussis pappa Björn har nyligen gått bort och tänkte hon behövde komma iväg på lite mys så när jag fick frågan att göra ett samarbete tackade jag ja. Gillar hotell med hemmakänsla och Hotel Kung Carl är ju litet och intimt samt ligger väldigt bra med närhet till allt.

Jag hade min releasefest för boken där men det tror jag inte de minns. Hur som helst. Om jag känner mig och Sussi rätt kommer vi förmodligen köpa massa godis och gå hem till hotellet och somna. Två gamla tanter.

Men i morgon kommer alla tjejer hem hit från jobbet. Vi har hyrt in en spåtant som spår i kort och kristaller. Hon kör 15 minuter med oss var. Det kan ju bli hur som helst känner jag.

 


Annons

Kommentarer


  1. Fialotta 12 oktober, 2018 on 10:09 Svara

    Har bott två ggr på Hotell Kung Karl och det är mysigt men båda gångerna har vi fått så små toaletter att det var så små att man kan inte ens kanröra sig där inne. Sitter man på toan så sitter man nästan under tvättstället som också är minimalt. Trist för det drar ner på helheten på hotellet.

  2. Camilla 12 oktober, 2018 on 16:14 Svara

    Hej, låter så kul och undrar om du kan tipsa om en spådam till min tjejmiddag?!

    Tack för fin & bra blogg :-)
    Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *