VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GÖRA OM

Herregud. Vilket fantastisk skåp. Mitt lilla gästrum ska bli kontor. Jag har haft en bäddsoffa och ett för stort bord i mitt gästrum. Inte en människa har sovit i den där bäddsoffan på tre år. Jo, Alos en gång på besök från Bryssel.

Det är ju vansinnigt att ha ett rum bara ståendes. Jag var ju aldrig inne i det där rummet. Så nu blir det kontor. Ett skåp, likande detta ovan.

Ett litet, nätt skrivbord. Och en fin stol i hörnet. Thats it. Mer får inte rum.

Just nu har jag sålt av bord och soffa. Rummet är tomt och jag måste börja leta.

Har du något svart skåp, lite vintrin, glas. Jag köper det gärna.


Annons

Kommentarer


 1. Anna Stina Silfverberg 9 oktober, 2018 on 12:00 Svara

  hej o Tack för en superblogg !
  vad är det för glas du behöver ?
  när jag o min sambo flyttade ihop räknade vi till 300 glas på 2 personer så du förstår att vi har lite över dessutom är vi pensionärer så det går inte åt mycket samt att min son bor i Melbourne har dock en dotter på Lidingö o min sambo har tyvärr en gravt utvecklingsstörd dotter så du förstår att vi har glas över Kram Anna Stina

 2. Malin 9 oktober, 2018 on 12:35 Svara

  Har oxå ett sånt rum. Hopplöst.. Men kanske kontor vore något..!

 3. LN 12 oktober, 2018 on 01:24 Svara

  Guud så lyxigt med ett xtra rum. Jag hade nog gjort en ”walkin closet” och för övrig förvaring. Hade tagit bort garderober (fult i mitt tyck) i sovrum & övriga rum och haft dem i xtra rummet. Här hemma är det en ständig kamp med just förvaring..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *