VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN TONÅRING

Så kom den då. Dagen jag inte trodde skulle få rymmas. När man blir så sjuk som jag varit blir man fixerad vid sitt barns växande. Man är livrädd att inte få vara med vid de stora kliven, Den första kyssen, moppe, börja högstadiet.

LÄS OM FÖRRA ÅRETS FIRANDE HÄR:

Men jag hann. Och vann. Att se honom bli tonåring var en av de saker jag inte visste om jag skulle få vara med om. Så idag är det en väldigt speciell dag för mig. Nästan mer än för Lennox. Har redan gråtit flera gånger av ren och skär tacksamhet.

Frikost på sängen, Jag smög upp och bakade scones. Lastade brickan med ljus, paket och sång. Förra året var Jonathan här. Nu är jag ensam. Tonårsmorsan.

img_5962.jpg

På eftermiddagen kom Jonathan och Lennox farmor på fika och tårta. Fint att Jonathan vill komma. Han har ju ändå haft en relation med Lennox under drygt 1,5 år.

img_5982-1.jpg

Och klockan 16:30 hade jag bokat bord på Pinchos inne i stan. Har hört väldigt gott om det av Camilla och det var verkligen supercoolt. Man beställer in en massa smårätter via appen, och hämtar maten själv. Alla var nöjda och glada. Och mätta.

Threst åkte vidare på hockeyträning i Solna och Lennox och jag åkte hem. Och nu är helgkostymen på igen.

Grattis fina Lennox. Du är det bästa som hänt mig.


Annons

Kommentarer


 1. Helena 7 oktober, 2018 on 21:57 Svara

  Vilken underbart skön känsla att få vara med♥️ Finnas kvar♥️ Peka fingret till cancern!
  Gläds med dig och dina fina♥️
  Kram Helena

 2. LN 7 oktober, 2018 on 22:05 Svara

  Fint Lotta, blir rörd å era vägnar. Du gjorde det, du blev frisk och får vara kvar och följa din sons uppväxt! Den där lådan du gjorde, den behövde aldrig användas!❤Grattis till Lennox!

 3. Carina 8 oktober, 2018 on 13:15 Svara

  Ja det är stort med de där milstolparna.
  Jag har tänkt på att det måste blivit tomt för Lennox när Jonathan försvann. De var ju riktigt bundis, vad jag förstår.

 4. Moan 8 oktober, 2018 on 22:23 Svara

  Jag har följt Lennox på alla bilder som du bjudit på under åren sedan han var en liten bebis och nu är han plötsligt 13, åren går så fort.

  Men varje ålder har sin tjusning. även om tonåren stundtals kan vara litet jobbiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *