VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT JÄMFÖRA

direkto

I samarbete med Direkto.se

Lån. Jag vet inte hur ni tänker kring lån? Finns det någon idag som betalar sina renoveringar med sparade pengar?Ibland vill man till ju exempel utöka sina bolån för att just renovera eller investera i något annat. (Min bror kanske, han gillar att betala det mesta kontant)

I och med att det nya amorteringskravet trädde i kraft 2016 blev det svårare att utöka sina bolån. Det hände mig. Jag ville fixa badrummet men det var ett nej från banken för snart tre år sedan. Men nu kan du superenkel jämföra räntor på Direkto.se.

Det är en låneförmedlare som lätt och smidigt jämför räntor och lån med andra banker och det tas endast EN kreditupplysning. Du kan också samla gamla lån och krediter i ett och samma lån via Direktos förmedlingstjänst.

En smart, smidig och enkel tjänst som är kostnadsfri och inte bindande. Du får även lägre ränta jämfört med om du gör en låneansökan på egen hand då fler kreditupplysningar genererar i sämre kreditvärdighet och lånevillkor.


Kommentarer


  1. Monica 25 september, 2018 on 14:56 Svara

    Aldrig vare sig Direkto eller Lendo (båda säger sig jämföra så att man får lån till lägsta räntan).

    Om man behöver höja sina lån – gå till den egna banken.

    /M

  2. Henny 25 september, 2018 on 21:00 Svara

    Man skall hålla sig till sin bank. Lendo, Direkto, Bynk med flera kostar mer än det smakar.

    Visst skall man försöka att låna så lite som möjligt, men inte många kan göra större renoveringar utan att låna. Är den egna banken ”besvärlig” är det bättre att byta helt och hållet till en annan bank än att tro på ovan nämnda institut. De skall också tjäna pengar – hur går det till annat än via de personer som anlitar dem?

    • Direkto AB 4 oktober, 2018 on 14:40 Svara

      Hej Henny!

      Bankerna kan erbjuda väldigt olika räntor på privatlån till en och samma person. Därför måste man jämföra bankerna om man är mån om att få en så låg ränta som möjligt. Potentiellt kan det röra sig om uppåt tiotusentals kronor i onödiga räntekostnader så det är definitivt värt att konkurrensutsätta även sin privata bank.

      Vi kan erbjuda vår förmedlingstjänst kostnadsfritt till låntagaren för att det istället är bankerna som betalar för tjänsten ur deras marknadsföringsbudgetar. Vi utgör en viktig kanal för dom för anskaffning av kunder. Man får inte högre ränta genom oss än om man hade ansökt om lånet direkt via banken i fråga. Så det finns inga dolda avgifter. Läs gärna mer på vår hemsida http://www.direkto.se

      Med vänliga hälsningar
      Alexander på Direkto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *