VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RETOUCH

 

Tid hos Calle på FormaVita. Nästan sex månader sedan jag var här och de  fillers jag har är i stort sett borta. Känner och ser trött och hålögd ut, tappat volym vid tinningarna och i linjerna runt munnen, precis som det blir när vi blir äldre och det naturliga collagenet, hudens egna fettdepåer försvinner.

Vi har tagit det här. Var och en gör precis som man vill. Och jag har  ju privilegiet att bestämma över mig själv och mina val i livet.

MD-koderna  är en serie strategiska, formulerade injektionspunkter, vilket möjliggör ett subtilt och naturligt utseende. Vi har provat de de senaste två gångerna och det är en metod Calle har börjat med. Som vanligt lite botox högst upp i hårfästet. Juvederm Vycross används vid fillers för att behålla och återskapa det ”hull” vi tappat genom åren.

Jag litar till 100 %på honom. Framför allt på att han gör minsta möjliga förändring.

Lennox har precis landat på Mallorca med Threst. Härligt för honom. Själv jobbar jag på i ett tomt Stockholm. Varmt och tomt. I morgon tänker jag ta mig till IKEA. Lennox palm i hans rum är helt brun och såg att de hade fina guldpalmer där.

unnamed-6

Igår var Lina här. Hon går en fotoskola och har fått i uppdrag att ha ett projekt. Hon valde att göra bilder med utgång med ärr. Att är berättar så mycket om en människas historia. Så hon mailar mig och frågar om jag kunde ställa upp.

Hon plåtar med en trasig platspåse på linsen, för att få till den rätta känslan. De här ungdomarna.

unnamed-8

Ny dag, nya möjligheter. Men inte för djuren. De törstar ihjäl i värmen. Ställ gärna ut vatten till harar och igelkottar, rävar och framför allt rådjur. Alla naturliga vattenkällor har ju torkat ut. Stackarna.

 


Kommentarer


  1. Tina 24 juli, 2018 on 09:21 Svara

    Fattar inte att du håller på med fillers mm. Du som haft cancer t.o.m. Vad vet vi vad som händer i långa loppet ? Ingen kan lova at det är ofarligt då man inte kunnat forska på det eftersom det är relativt nytt. Vad händer efter 30 år?
    Hårchampo , deodoranter , hudkrämer, hårfärgning m.m kan innehålla saker som i långa loppet kan ge cancer. Min dotter som haft bröstcancer blev varnad av läkarna att noga läsa innehållsförteckningar på produkter

  2. Anette 25 juli, 2018 on 11:24 Svara

    Stylage XXL håller över 1 år..oftast 18 mån.

    Att betala så mkt för 6 månader, då hade jag bytit injektör…..

  3. Christine sjuksköterska 26 juli, 2018 on 15:35 Svara

    En plastikkirurg påstår att för varje upprepning av fillers blir huden slappare och linjer djupare när preparatet går ur och det behövs mer för att uppnå önskat resultat.

    Nån som vet hur det ligger till?

  4. Christine sjuksköterska 26 juli, 2018 on 15:37 Svara

    Högre dos av preparatet menar jag förstås

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *