VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NACKAS PÄRLA

Sista anhalten på Lennox och min tvåveckorssemester är Yasuragi Hasseludden. De har Kids veckor under sommaren vilket betyder just det. Barn är välkomna och det är lite mer plask och stoj än vad som annars är här.

Dessutom har de renoverat hela stället under minst ett år. En otrolig lyftning av såväl allmänna utrymmen som hela badet! Jag  försöker ta bilder men icke sa nicke. Det fick jag inte inne i badet fast jag förstår bara tänkte ta detalj bilder.

Istället för den stora poolen som inte var så vidare värst japansk förut utan mer lik tråkbadet i Högdalen så är det nu alltså flera olika pooler med diverse vatten. Varm kolsyrebad, Iskall isvak, och så de vanliga varma källorna utomhus som är heliga Åtminstone för mig.

Vi checkar in vid 15:30 och börjar med sushiskola för Lennox. Det är bara han och en tjej till och föräldrarna får snällt hålla sig i bakgrunden. Han tycker det är jättekul, skär lax och rullar nigiri som aldrig förr. En timme håller det på.

Fiskspa som kittlar härligt under fötterna och så middag, sushibuffé vid 19:30. Och så badar vi så skinnet krullar sig förstås. Lite godis köper vi med oss också.

Jag har aldrig sett så många höggravida kvinnor i mitt liv här. De verkar dras som flugor hit. Lätt att förstå. Lugnt, rogivande och avslappnat.

 

Ny matsalsdel och så finns det ju lekrum för barn och sumobrottning. Lennox är en fisk i vattnet. Har med all säkerhet varit en säl i sitt förra liv så det är bara att haka på.  Går inte att finsimma med honom. Han är inte stilla en sekund.

 

Och så bär alla den Djukatan, morgonrocken som du har under hela vistelsen. Älskar, älskar det. Alla hasar runt i den här till middag och frukost. Vi vaknar 8.30 för att hinna äta frukost och bada innan utcheck 12. Det är väl det jag kan tycka är lite synd. Att det är sen incheck. Men annars är det som att kliva in i en egen värld för 24 timmar.

 

Sedan åker vi till Lenita som bor väldigt nära och tar en fika. Hon har precis kommit hem från Spanien, där hon hälsat på Hannah i 10 dagar med alla barnen  men de är uppe och äter en en sen frukost när vi kommer.

 

I dag, söndag, åker vi till min mamma i Örebro och stannar hos brorsan och badar i poolen. Det är skönt att köra tryggt och säkert på vägarna i den här SEAT Aronan. Funderar fram och tillbaka på om jag ska leasa en sådan här till hösten. På företaget eller privat. Den här är lite onödigt stor för oss två men kanske de har mindre modeller. Ska ta tag i det där.

På tisdag kliver jag på jobbet igen. Två veckor i ett semestertomt Stockholm. Lennox till sin pappa. De ska köra downhills cykel i Åre och sedan till Spanien. Jag krigar på , på jobbet. Det är inte et dugg synd om mig. Har haft två fantastiska veckor och sedan väntar ytterligare två till med Lennox.


Kommentarer


 1. Maria 15 juli, 2018 on 09:46 Svara

  Hej Lotta! Du skrev på Instagram att du är singel, är det så? Vad hände med Jonathan? Ni som var så fina ihop! Så fin Lennox är, och så stor han blivit! Och så Loppan, fina tjockiskatten. Allt gott och största kramen! Hälsningar Maria

 2. Anette 15 juli, 2018 on 15:22 Svara

  Visserligen fint men på tok för dyrt….
  Kan nästan åka utomlands för samma peng man spenderar på Hasseludden.

 3. anne nordberg 17 juli, 2018 on 19:23 Svara

  Hej Lotta! Stämmer det att du är singel nu?
  Vad har hänt?, får man fråga det?
  Jonathan som var så fin….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *