VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ETT BREV

img_2977-1.jpg

 

När jag i höstas fick frågan att medverka i årets Örebropratare funderade jag lite. Jag ville återkoppla till min barndoms marker och minnen.

Som här ovan. Vägen till min skolavslutning i Riseberga kloster varje år. Men jag gillar ju att lämna avtryck, framför allt till de viktigaste i mitt liv. Så det blev ett brev. Läst högt för den som det berör.

Här kan du lyssna.


Annons

Kommentarer


  1. Sandra 12 juli, 2018 on 10:52 Svara

    Fint brev, härlig historia och många klokheter. Jag känner så väl igen mig i dina känslor efter förlossning, den himlastormande käftsmällen som alla pratar om…den uteblev, att föräldrarskapet inte kändes självklart även om det var planerat men att kärleken är så så stor, räcker jag till?

    Fint att du delar med dig. Tack!

  2. Carro 13 juli, 2018 on 21:14 Svara

    Lyssnade precis på ditt ”Örebroprat”, så fint! ❤️ Du skriver så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *