VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SKARA SOMMARLAND

Vi går upp 7:30. Det är ett skämt att få liv i Lennox. Han somnar runt 1 på nätterna. Som tidigast. Packat har jag gjort. Så det är bara frukost och ge de två mössen vi vaktar ( de är i burar i ett stängt rum) och Loppan mat. Det kommer en djurvakt och löser helgen.

Vi hämtar upp Kevin och droppar mina nycklar hos kattvakten. Sedan sätter vi på Mix Megapol och åker de dryga 3,5 timmarna till Skara.

Det är lite av en tradition. Jag tror det är femte gången vi är här. Lennox älskar det. Och vädret är ju perfekt. 28 grader varmt och strålande sol.

Vi äter lunch i Skara. Och hinner bada innan parken stänger 18. Och sedan får vi nycklarna och checkar in i stugan.

Middag och minigolf och fotboll. Kevin har glömt godis i bilen. Det går inte an.

Jag gillar traditioner. Och att ge barn det. Och det är klart att det är märkbart att det är mest är familjer här, mamma, pappa barn och att tvåsamheten regerar.

Men redan när jag levde med Threst, gjorde jag och Lennox saker själva. Rent logistikmässigt är det inget jag saknar.

Och när jag hör och ser familjer omkring mig som bråkar med barnen och med varandra och man ser att det finns noll respekt och kärlek kvar så är jag inte ett dugg avundsjuk ( visst, de kan ha en dålig dag men har själv varit där)

Känner mig mer enastående än ensamstående i de lägena.


Kommentarer


  1. Jenny 7 juli, 2018 on 09:12 Svara

    ”Ensamhet” är bättre än en dålig tvåsamhet. För alla.
    Njut av semestern ??????

  2. Nettan 7 juli, 2018 on 19:08 Svara

    Ha en riktigt skön vistelse nu!
    Klart du är enastående, tänker som du många gånger ang partner, dock har jag en vuxen son.
    Ska lyssna på din bok imorgon tänkte jag!

    Kram vackra du!
    /Nettan

  3. ST 7 juli, 2018 on 21:53 Svara

    Hej jag har tänkt på att du sällan får kommentarer på dina inlägg. Har du någon spärr eller är det helt enkelt så att få kommenterar?

  4. Carina S 7 juli, 2018 on 21:54 Svara

    En sommar när min yngsta var 15 ville han under hela semestern åka till olika vattenland.Sagt och gjort, jag tillsammans med sonen och en kompis till honom bilade runt i sommarsverige, och besökte bl a Leksand, Gustavsvik, Skara och ett ställe i Värmland.. killarna gjorde det de kände för, jag solade, läste så möttes vi upp för gemensam lunch/fika/middag. Under den semestern slog det mig, hur jäkla skönt det var att vara ensam med grabbarna, och riktigt rå om dem,och njuta av semestern, , särskilt när jag lyssnade på så gott som alla familjer runt omkring oss.Det gnälldes, tjafsades, bråkades, skreks, mammor skällde ut ungar, ungarna skällde tillbaka, papporna fräste . Jag blev genuint ledsen,för deras skull, och barnen.Och tänk att spendera tid, energi, pengar på att umgås så blir det så dålig stämning. SJÄLVKLART kan alla bli oense om saker, självklart kan alla ha en dålig dag, men just den sommaren, på de plaster vi besökte var det slående hur mycket familjer bråkade på varandra, och en sån ogin och gnatig ton bland så många…Jag skulle må jättedåligt om det var vardagsmat i min familj, att behandla varandra på det otrevliga sättet.
    Önskar dig och Lennox en fin sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *